Bečić: Pokazana je snaga države

post-img Foto: Aleksa Bečić
R.B. 14.04.2024. 13:04

Hapšenje i procesuiranje bivšeg glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića i bivšeg visokog policijskog funkcionera Zorana Lazovića je dokaz da niko više nikada neće biti jači od države i da nema zaštićenih i nedodirljivih.

To je saopštio potpredsjednik Vlade i koordinator organa obavještajno bezbjednosnog sektora Aleksa Bečić.

Lazovića i Katnića jutros su uhapsili službenici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT), koje ih sumnjiči za stvaranje kriminalne organizacije i zloupotrebu službenog položaja.

– Poslednjih dana prilikom posjete Specijalnom policijskom odeljenju, nakon toga Briselu, kao i u poslednjim medijskim istupima u zemlji, tvrdio sam da u Crnoj Gori više nema nedodirljivih i da zahvaljujuči odličnoj saradnji bezbjednosnog sektora, SDT-a i EUROPOLA svjedočimo impresivnim svakodnevnim rezultatima na polju odlučne borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije. Današnje hapšenje i procesuiranje bivšeg GST-a Milivoja Katnića i bivšeg visokog policijskog funkcionera Zorana Lazovića je najbolja potvrda navedenog, odnosno dokaz da niko više nikada neće biti jači od države, da nema zaštićenih i nedodirljivih i da nema tog pokušaja koji može poremetiti povjerenje i kvalitetnu saradnju bezbjednosnog sektora, SDT-a i EUROPOLA-, saopštio je Bečić.

Kazao je da će sa ministrom unutrašnjih poslova u ponedjeljak otputovati u posjetu sjedištu EUROPOLA.

– Čestitke svim hrabrim pripadnicima bezbjednosnog sektora i specijalnog državnog tužilaštva koji su kvalitetno i predano radili na pripremi, kao i današnjoj realizaciji akcije i pomenutog slučaja. Ponosan sam kao koordinator organa obavještajno-bezbjednosnog sektora i potpredsjednik Vlade za bezbjednost na vašu posvećenost, hrabrost i odlučnost da ovu prelijepu zemlju očistimo od organizovanog kriminala i korupcije. Nastavljamo beskompromisno, timski i odlučno jer borba za zemlju jakih institucija i vladavine prava je najveća patriotska dužnost-, saopštio je Bečić.

Izvor: Vijesti

Rasprava (2)
T
Tito
15.04.2024.
Ljaljo, vi crveni ste proslost , partija bez ljudskosti,hrabrosti,morala,mogu da vas gaze,vrijedjaju,zlostavljaju ali samo fotelju da vam ne diraju. Ko nekad udje u koaliciju sa vama taj je gori od vas.
Odgovori
N
Nmmne
14.04.2024.
Mr Aljeksa, Svi u CG znaju ko si i šta si, svi znaju za tvoje opredeljenje, počeli su da ti skandiraju kao na Cetinju i kao tvom mentoru Vučiću o tome toliko. Da si toliko vezan za svog intimusa Bogdanovića to svi znaju i u CG i SRB i regionu i takav čovjek ljigav do krajnjih granica vlada u CG zahvaljujući tetku Kaluđeroviću i prijatelju Gošoviću, koji su rasturili SNP, a trenutno se nalaze na vlasti i funkcijama iako su obojica duboko u penziji. Čovjek i partije bez ikakvog plana i programa, osim gole mržnje prema DPS i Milu Đukanoviću i Branu Mićunović vlada i ide sa četnicima sa funkcije na funkciju zauzimajući ogroman broj rukovodećih mjesta po dubini i širini. Nećeš dovijeka biti na vlasti i tebe će se kao i ovima što hapsite, suditi, to budi siguran nećeš pobjeći sa svojim najvećim izdajnikom CG Abazovićem si sklopio pakt da bi ostao na vlasti, sramno, tužno, neljudsko, nacistički, šta još kazati za tebe i tvoju partiju
Odgovori

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku