Cetinje: Eksploziv uništio 16 automobila, policija traga za napadačima

post-img Foto: AP-Kevin_Frayer
R.B. 17.04.2024. 21:46

Auto-plac “Autoventura” na Cetinju postao je sinoć poprište bombaškog napada, kada su napadači aktivirali eksplozivnu napravu dva sata nakon ponoći. Rezultat tog incidenta bilo je uništenje 16 automobila.

Ovo nije prvi put da je pomenuti auto-plac na meti bombaša. Prije deset godina, takođe eksplozivom, nanijeta je značajna materijalna šteta.

Policija, istražujući prethodni napad na plac Marka Kokotovića, otkrila je da je eksplozivna naprava bačena u blizini garaže na placu. Tom prilikom, pet vozila je pretrpjelo oštećenja u vidu lomljenja ili oštećenja vjetrobranskih stakala.

Samo mjesec dana nakon napada 2014. godine, policija je uhapsila A.I. (35) iz Cetinja zbog sumnje da je aktivirao i bacio eksplozivnu napravu – ručnu bombu na auto-plac u mjestu Vrela.

Policija intenzivno radi na identifikaciji i hapšenju odgovornih za ovaj poslednji napad. Građani su pozvani da pruže bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći istražnim organima.

Incident je izazvao zabrinutost među lokalnim stanovništvom i vlasnicima automobila, dok se policija trudi da osigura sigurnost i sprovede potrebne mjere kako bi spriječila buduće incidente na ovom području.

24kroz7

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku