GP URA: Sad je svakome jasno da iza svih napada na nas stoji mafija

post-img Foto: Građanski pokret URA
24kroz7 09.06.2024. 13:48

Građani tek na osnovu objavljenih SKY ECC prepiski mogu da shvate razmjere inkorporiranosti najveće kriminalne strukture u Evropi u crnogorske intitucije i naše društvo, ali i pritisaka sa kojima su se naši članovi i funkcioneri suočavali tokom borbe protiv kriminala – poručili su iz GP URA.

Oni su se oglasili povodom objavljenih SKY prepiski između pripadnika koje targetiraju potpredsjednika Građanskog pokreta URA Filipa Adžića, dodajući da je sad svakome jasno da iza svih napada na URU stoji mafija.

Vođe Kavačkog klana pripremale akciju protiv Adžića: URA na meti mafije zbog odluka od državnog značaja

Iz GP URA poručuju da nikada neće prestati da brane nacionalne interese Crne Gore jer su 30. avgusta 2020. hrabro preuzeo baklju slobode i obećao građanima da će se izboriti za promjene i da mafija više neće vladati Crnom Gorom.

-Od tog trenutka URA je postala trn u oku svih onih koji su, godinama koristeći državne poluge moći, stvarali kriminalna i biznis carstva i koji su posredstvom medija, analitičara, građanskih aktivista, intelektualaca, nevladinih organizacija i političkih partija, koje su finansirali, pokrenuli brutalnu kampanju laži i podmetanja i neviđenog pritiska kako bi onemogućili da mafija izgubi kontrolu nad državom. Kako nijesu uspjeli da nas slome krenuli su u još brutalnije aktivnosti zadužujući svoje ljude da organizuju progon naših članova i njihovih familija. Ipak, URA je pokazala čvrstinu i spremnost na svaku vrstu žrtve kako bi oslobodila državu iz ralja kriminalnih struktura i snažno se sa njima obračunala – poručili su iz URE.

Iz URE zaključuju da ne treba da čudi nastavak crtanja mete na čelo i pokušaj krininalizacije dokazanih borca protiv kriminala od strane sadašnje vlasti i to po modelu upravo onih krininalnih struktura koje su poražene u proteklih par godina, a čije prepiske i krvave planove u odnosu na naše članove ovih dana čitamo.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku