Oglasio se Nikola Drecun: Policija nastavlja da mi crta metu

post-img foto: Nikola Drecun
autor-img 24kroz7 04.07.2024. 19:10

Nakon jutrošnje konferencije za medije Tužilaštva i Uprave policije na kojoj su saopštili da je prvoosumnjičeni za dvostruko ubistvo na Cetinju N.D. a mediji prenijeli informaciju da se radi o Nikoli Drecunu, navodnom pripadniku jednog kriminalnog klana, oglasio se Drecun koji je izjavio da mu policija i Lazar Šćepanović crtaju metu.

– UP, očigledno na čelu sa gospodinom Šcepanovićem, nastavlja da mi crta metu i podmeće stvari. Gospodin Šćepanović nije bio tako ažuran i efikasan u svom poslu, kada su mene dva puta pokušali da ubiju na Cetinju. Na te pokušaje ostao je nijem i očigledno nezainteresovan da ih riješi, jer je vjerovatno priželjkivao da isti i uspiju u namjeri da me ubiju, pa kada to oni nijesu uspjeli, isti se dosjetio da mi smješta i podmeće za događaj na Cetinju – piše u reagovanju Drecuna koje je objavilo portal Borba.

– Apsolutno nemam nikakve veze sa ubistvima na Cetinju od 20.6., jer kako sam gore i naveo, zbog ugroženosti moje bezbjednosti i dva pokušaja mog ubistva, a nakon oduzimanja blindiranog vozila (na dan mog redovnog javljanja policiji), čime su željeli da me postave kao laku metu, tada sam shvatio da policija ne radi na žaštiti svih gradjana, već na uklanjanju svakog vida zaštite koje preduzimam u cilju zaštite života – kazao je Drecun, kako piše Borba.

On je kazao da kako nijesu uspjeli da ga ubiju, a policija je, kako navodi, na čelu sa Šćepanovićem, pribjegla drugim metodama, a to je podmetačinama i lažiranjima.

– Kategorično negiram bilo kakvu umiješanost u događaj na Cetinju, i to bih lako dokazao da ima pravne države i da nijesam već proživio pakao pravičnog djelovanja policije. Podsjećam javnost da sam 2020. godine jedva preživio policijsku torturu, koju sam odmah prijavio, ali nije bilo sluha i niko nije stao u žaštitu prava i pravde, pa naposletku i mene. Da govorim istinu, utvrdilo se dostavljanjem Sky prepiski i svi su mogli vidjeti kakav sam pakao prošao. Tada se takođe policija hvalila sa dobrim rezultatima, a svi su bili plod podmetačina i torture- piše još u reagovanju.

– S obzirom na to da je gospodin Šćepanović poznat kao policajac koji se ne ustručava da podmetne, to me i ne iznenadjuje, već zarad svoje karijere i skivanja svojih nedjela, spreman da podmetne. Zar nije tako „Tigre“, rekoše neki na Sky aplikaciji!!! Podsjećam na događaj sa Cetinja, postavljanje bombe ispod vozila Simovića, gdje je Šćepanović ekspresno uhapsio kuma Simovića i za medije objavio da je rasvijetlio to djelo, pa je tužilac odbacio njegovu Krivičnu prijavu i utvrdilo se da isti nemaju veze sa tim. Očigledna namjera Šćepanovića je bila da izazove sukob među drugove i kumove. O tom podmetanju Šćepanovića niko nije govorio i isti je nesmetano nastavio sa tim metodama – stoji u dopisu.

U njemu se navodi da je Lazar Šćepanović na presu pokazao veliki neprofesionalizam i prilikom izlaganja izašao iz okvira svojih ovlašćenja.

  • Preuzimajući ulogu svih organa u državi. Pa mu postavljam pitanje, šta ima lično protiv mene, jer i nastup i podmetanje govori da se radi o ličnoj stvari. Povodom saopštenja da sam ja pucao na Roganovića 2017. godine, sky je dokazao o kakvom se priznanju radi. Pod neviđenom torturom, gdje sam bio spremam da sebi oduzmem život, jer nijesam mogao podnijeti tu torturu. Pa sada vjerovstno želite taj metod da ponovite. Pitam se, treba li da opet čekam par godina da se pojave neke aplikacije, prepiske ili dolazi, gdje ću dokazati istinu da se radi o podmetnutim dokazima ili će nadležni organi početi da rade svoj posao u skladu sa zakonom – piše u reagovanju.

– Pozivam Šćepanovića da javno predoči dokaze protiv mene, da javnost sama zaključi o vašim podmetačinama, a ne da igrate na kartu javnog mnjenja, gdje ćete misterioznim dokazima ubijediti javnost o mojoj umiješanosti i tako onemogućiti sudu da donosi odluke u skladu sa zakonom, nego pod pritiskom javnosti. Molim sve poštene i časne policajce, posebno službenike Forenzičkog centra, da ne učestvuju u eksperimentima i nečasnim radnjama Šćepanovića i njemu sličnim – zaključuje se u reagovanju Drecuna.

Rasprava (1)
L
Ludzbunjen
04.07.2024.
Zar ovaj Drecun nije Skaljarac? I sad je pobio Skaljarce???wtf
Odgovori

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku