UP: U Kolašinu uhapšen osumnjičeni za napad na službeno lice

post-img Foto: Uprava policije
R.B. 16.04.2024. 12:20

Policiji u Kolašinu jedno lice je prijavilo da mu je zapaljeno vozilo marke Audi A6, te da je požar lokalizovan od strane Službe zaštite i spašavanja Kolašin, navodi se u sopštenju iz Uprave policije (UP).

Kako navode, sa prijavom je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu koji je ovlastio policijske službenike da izvrše uviđaj na licu mjesta. U koordinaciji sa postupajućim tužiocem, a nakon izvršenog uviđaja, preduzete su dalje mjere i radnje u cilju identifikacije i lociranja izvršioca ovoga djela. Nakon prikupljenih obavještenja na zapisnik od nekoliko lica, kao i operativnim radom na terenu, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Kolašin iste večeri lišili su slobode lice interesantno za službu, F.D. (34) iz Kolašina. On se sumnjiči za krivično djelo izazivanje opše opasnosti.

Osim toga, prilikom privođenja u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Kolašin, ovo lice je izvršilo i krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, kazali su iz UP.
Njemu je nakon saslušanja, postupajući tužilac odredio zadržavanje do 72 sata, zaključuje se u saopštenju.

24kroz7

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku