UP: U Rožajama rasvijetljena krađa i teška krađa, procesuirana dva lica

post-img Rožaje
24kroz7 30.04.2024. 11:08

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Rožaje rasvijetlili su krađu i tešku krađu i procesuirali dvije osobe, saopšteno je iz Uprave policije (UP). 

Navode iz UP da je 24. aprila jedno lice policiji u Rožajama prijavilo da je od strane njemu nepoznatih lica obijen pomoćni objekat koji koristi i da je iz unutrašnjosti otuđeno pet motornih testera i razne mašine za rad.

Dodaju, sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama koji je kvalifikovao krivično djelo teška krađa, a na licu mjesta je izvršen uviđaj.

Preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti rožajska policija rasvijetlila je ovo krivično djelo i identifikovala izvršioca M.K. (22), te je protiv njega podnijeta krivična prijava, navode u saopštenju. 

– Takođe, rožajskoj je policiji jedna osoba prijavila da je od strane njoj nepoznatog lica, ispred porodične kuće u kojoj se nalazila, otuđena manja torba sa novčanikom u kojem se nalazilo oko 1.000 eura i bankovna kartica sa oko 1.700 eura – kazali su iz UP.

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Rožaje su operativnim radom na terenu došli do saznanja da je izvršilac navedenog krivičnog djela S.A. (21) i on je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa, zaključuju u saopštenju.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku