Uprava policije u akciji protiv klanova: Pretresi i privođenja širom zemlje

post-img Foto: Uprava policije
autor-img 24kroz7 11.07.2024. 10:07

U toku su opsežni pretresi i kontrola operativno interesantnih lica na više lokacija širom Crne Gore. Sektor za borbu protiv kriminala angažovan je u sprovođenju ovih aktivnosti, uz podršku službenika iz RCB Centra, RCB Juga i RCB Sjevera

Kako saznaje naš portal iz izvora bliskog vrhu policije akcija je usmjerena na visokorangirane članove organizovanih kriminalnih grupa i osobe povezane s njima.

Uprava policije Crne Gore intenzivno sprovodi aktivnosti usmjerene na borbu protiv organizovanog kriminala i sprečavanje izvršenja teških krivičnih dela iz ove oblasti. U prethodnim nedeljama već su izvršeni pretresi na više lokacija u Crnoj Gori, rezultirajući procesuiranjem većeg broja operativno interesantnih lica i zaplenom predmeta koji su poslati na vještačenje.

UP: Pretresima u Nikšiću pronađena i oduzeta droga, oružje, vozila; lišene slobode dvije osobe

Ova akcija predstavlja deo šireg napora nadležnih organa da se suzbije delovanje organizovanih kriminalnih grupa i da se ojača sigurnost građana Crne Gore. U okviru ovih aktivnosti, posebna pažnja posvećena je identifikaciji, lociranju i procesuiranju ključnih figura u svetu organizovanog kriminala.

Pored angažovanja specijalizovanih policijskih jedinica, saradnja sa drugim relevantnim institucijama i međunarodnim partnerima od ključnog je značaja u borbi protiv kriminala. Uprava policije Crne Gore nastavlja da preduzima odlučne korake u suzbijanju svih oblika kriminala kako bi osigurala bezbednost i mir građanima zemlje.

Berane: Uhapšen službenik policije zbog uzgoja marihuane i oružja u ilegalnom posjedu

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku