Drama u crnogorskom fudbalu: Trener Budućnosti podnio prijavu zbog lažne otmice svoje kćerke

post-img Ivan Brnović (foto: FB/privatna arhiva)
Izvor: RTCG 03.05.2024. 16:23

Crnogorski fudbal se našao u žiži javnosti, ali nažalost, ne zbog sportskih dostignuća. Posljednjih dana svjetlost medijske pozornice obasjava mračnu priču koja prevazilazi granice sportskih terena. Portal RTCG iznio je šokantnu vijest – trener Budućnosti, Ivan Brnović, podnio je krivičnu prijavu protiv NN lica zbog lažne otmice svoje kćerke?!

Prema informacijama koje smo dobili, Brnoviću je prijećeno da će mu kćerku baciti u potok ukoliko ne ispuni zahtjev za isplatu od 20.000 eura!

Iako se kasnije ispostavilo da je njegovo 13-godišnje dijete sigurno, očigledno je da je prijetnja bila namijenjena da zastraši trenera i učini mu život nepodnošljivim u okvirima najvećeg crnogorskog fudbalskog kluba.

Prijetnje su Brnoviću upućene nakon treninga u srijedu, a juče je, prema nezvaničnim informacijama, trebalo da se održi sastanak sa vođama navijača, ali je od toga odustalo zbog zastrašujućih prijetnji.

Najtrofejniji crnogorski klub, umjesto po sportskim uspjesima, posljednjih dana privlači pažnju javnosti zbog nesvakidašnjih incidenata. Nakon remija sa Sutjeskom, golman “plavih”, Đorđije Pavličić, fizički je napao saigrača Igora Ivanovića, zbog čega je suspendovan na tri mjeseca.

Kapiten Petar Grbić takođe je suspendovan zbog burne reakcije na odluku Brnovića da ga ne ubaci u igru u finišu meča sa Sutjeskom. Nakon utakmice, članovi navijačke grupe “Varvari” upali su u svlačionicu, gdje su “prevaspitavali” igrače i uništavali inventar, dodatno produbljujući krizu u klubu.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku