Hrabri potez dvojice mladića, spasili život ženi iz nabujale Zete

post-img Foto: Podgorički vremeplov
R.B. 26.02.2024. 09:25

Hrabri potez dvojice mladića, Nikole Samardžića i Tea Adžića, koji su spasili život ženi iz nabujale Zete, juče je oduševio Crnu Goru. A da su momci jako skromi, osim što su hrabri, pokazuje izjava Samardžića, koja je objavljena na Instagram stranici Podgorički vremeplov. On navodi da smara da nijesu uradili ništa vrijedno uzdizanja, jer bi, kako kaže, svako normalan uradio isto.

“Prije svega želim da se zahvalim svima od srca na lijepim riječima, ali imam i ja nekoliko riječi da kažem. Ljudi ovo gledaju kao herojski čin i nemojte me pogrešno shvatiti, spasiti nečiji život nije mala stvar, ali po mom mišljenju, ne smatram da smo uradili nešto vrijedno uzdizanja. Mislim da bi svako normalan uradio ovo jer je ljudski život nezamjenjiv. Prije svega, nijesam neki plivač, ali u tom trenutki nije bilo mjesta za strah”, navodi se u objavi.

Hrabri mladići uskočili u nabujalu Zetu i spasili život osobi

Uradili su, dodaje, ono što su morali.

“I ponovili bi opet, hiljadu puta bez trunke premišljanja. Zahvalimo se Bogu što je sve ispalo kako je trebalo i da je gospođa živa, ostalo je nebitno”, navodi on.

Podsjetimo, mladići su spasili život ženi iz nabujale rijeke Zete, dok je ekipa Hitne pomoći Danilovgrad uspješno obavila reanimaciju.

Izvor: Adria

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku