Milatović potpisao ukaz za pet ambasadora

post-img Jakov Milatović -Foto: Kabinet predsjednika Crne Gore
autor-img 24kroz7 08.07.2024. 19:07

Predsjednik Jakov Milatović potpisao je danas ukaze za postavljenje pet izvanrednih i opunomoćenih ambasadora Crne Gore saopšteno je iz Kancelarije za odnose s javnošću predsjednika Crne Gore.

Milatović je potpisao ukaze za postavljenje pet izvanrednih i opunomoćenih ambasadora Crne Gore i to: Dragana Tufegdžića, izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Crne Gore u Republici Sloveniji; Zorana Miljanića, izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Crne Gore u Republici
Sjevernoj Makedoniji; Branka Bulatovića, izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Crne Gore u Narodnoj Republici Kini; Čedomira Fuštića, izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Crne Gore u Mađarskoj i Đorđa Radulovića, izvanrednog i opunomoćenog ambasadora – stalnog predstavnika Crne Gore pri Organizaciji za evropsku bezbjednost i saradnju (OEBS) i specijalizovanim organizacijama Ujedinjenih nacija.

Odbor za međunarodne odnose i iseljenike Skupštine Crne Gore prethodno je, na sjednici održanoj 3. jula, dao pozitivno mišljenje na njihova postavljenja.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku