MUP: Prilagođeno radno vrijeme područnih jedinica i filijala tokom praznika

post-img Foto: Ministarstva unutrašnjih poslova
24kroz7 30.04.2024. 13:30

Obavještavamo građane o prilagođenom radnom vremenu područnih jedinica i filijala Ministarstva unutrašnjih poslova tokom predstojećeg prazničnog perioda. U skladu s planiranim praznicima, područne jedinice i filijale za upravne poslove, državljanstvo i strance neće biti otvorene 1. i 2. maja, osim u slučajevima hitne potrebe.

U petak, 3. maja, i ponedjeljak, 6. maja, područne jedinice i filijale Ministarstva unutrašnjih poslova će raditi u skraćenom vremenskom periodu od 8 do 14 časova, omogućavajući građanima pristup određenim uslugama u navedenom intervalu.

Prilagođno radno vrijeme ima za cilj  da osigura kontinuitet pružanja usluga građanima, istovremeno omogućavajući zaposlenima u Ministarstvu unutrašnjih poslova da proslave praznike sa svojim porodicama i najbližima. Građani se pozivaju da imaju u vidu navedene promjene i da, u slučaju hitnih situacija, kontaktiraju nadležne institucije Ministarstva unutrašnjih poslova.

Za dodatne informacije o radnom vremenu tokom praznika, građani se mogu obratiti lokalnim područnim jedinicama ili filijalama Ministarstva unutrašnjih poslova, zaključuje se u saopštenju.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku