Nastavlja se sukob Krapovića i Odovića: Kršenje zakona i zloupotreba prostora u korist pojedinačnih interesa

post-img Dragan Krapović – Foto: Filip Filipović
izvor: Vijesti 22.06.2024. 13:45

Posljednje reagovanje ministra Odovića u kojem argumentaciju zamjenjuje prizemnim pripisivanjem mojih “neusjeha” tokom vođenja Budve možda i najbolje oslikava njegov metod i način rada.

To je naveo aktuelni ministar odbrane i bivši predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović u reagovanju na optužbe koje je na njegov račun iznio ministar prostornog planiranja i urbanizma Janko Odović.

Krapović ističe da na njegove utemeljene kritike odgovara se jeftinim etiketiranjem koje, da nije po sebi tužno, bilo bi itekako smiješno.

– Teško se neupjeh može pripisati čovjeku koji je rukovođenje Budvom preuzeo u politički najizazovnijem periodu, koga su sačekali višemilionski dugovi i blokada na svakom koraku, ali i čovjeku koji je ispoštovao datu riječ i predao funkciju shodno koalicionom dogovoru, što vidimo da predstavlja svojevrsni raritet na crnogorskoj političkoj sceni. O mojim rezultatima sudiće građani Budve u čije ime i dižem glas protiv sumnjivih investicionih dilova kojima lični interes razara javni i koji očigledno imaju dobru podršku Ministarstva prostornog planiranja,urbanizma i drzavne imovine – naveo je Krapović i dodao:

– Oko istih tema sam kritikovao i 42. Vladu Crne Gore (kao poslanik koji je birao i podržao) i 43.Vladu Crne Gore koju sam kao poslanik oborio u Skupštini Crne Gore, a pošto se u tom segmentu stvari nisu promjenile na bolje, nego na gore dolaskom kolege Odovića, principijelan pristup i kritika se podrazumijeva i sada i uvijek. Konačno, kad pogledamo postupanje Ministarstva prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine u zadnjih nekoliko mjeseci, od izdavanja saglasnosti za gradnju do inspekcijskog nadzora, meni je kristalno jasno o čemu se radi i naravno to sam nazvao pravim imenom – kršenje zakona i zloupotreba prostora u korist pojedinačnih interesa. Zato sam i pozvao institucije da rade svoj posao, a one će najbolje ocijeniti nečiji uspjeh, a kako stvari stoje i nečiji veliki neuspjeh – zaključio je Krapović.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku