Počelo asfaltiranje puta Rožaje-Špiljani

post-img foto: Ministarstvo saobraćaja i pomorstva
24kroz7 08.05.2024. 17:20

Rekonstrukcija puta Rožaje-Špiljani teče planiranom dinamikom i biće završena do 15. juna, najavio je ministar saobraćaja i pomorstva, Filip Radulović.

On je tokom nenajavljene posjete gradilištu kazao da ga raduje to što se rekonstrukcija jednog od najprometnijih saobraćajnih projekata u Crnoj Gori privodi kraju.

foto: Ministarstvo saobraćaja i pomorstva
foto: Ministarstvo saobraćaja i pomorstva

– Imao sam priliku da ponovo obiđem radove na rekonstrukciji puta Rožaje-Špiljani. S obzirom na to da se radi o projektu čiji završetak kasni već godinama, od samog početka mog mandata posebnu pažnju sam posvetio ovom projektu. Raduje me činjenica da je počelo asfaltiranje ove trase puta i zadovoljstvo mi je da najavim da će radovi biti završeni do početka ljetnje turističke sezone – kazao je Radulović.

Ministar Radulović je podsjetio da su radovi na ovom putu počeli još u avgustu 2020. godine, te da će se završetkom ovog projekta značajno unaprijediti putna infrastruktura i ukupan razvoju ovog dijela Crne Gore.

foto: Ministarstvo saobraćaja i pomorstva
foto: Ministarstvo saobraćaja i pomorstva

– Sjever će biti bolje povezan sa regionom, a svakako i mještani ovog kraja dobiće modernu saobraćajnicu, koja će im svakodnevno omogućiti bolje funkcionisanje. Želim da se zahvalim učesnicima u saobraćaju na razumijevanju i strpljenju i da poručim da se ovoliko probijanje rokova u narednom periodu neće dešavati, jer realizaciju svih novozapočetih projekata pratimo na dnevnom nivou – zaključio je Radulović.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku