Predsjednik Opštine Bar čestitao Ramazanski bajram

post-img Foto: Opština Bar
D.V. 09.04.2024. 18:02

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević uputio je čestitku povodom predstojećeg Ramazanskog bajrama, glavnom imamu Medžlisa Islamske zajednice Bar Muidinu ef. Milaimiju, predstavnicima Islamske zajednice i svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti, saopšteno je iz te opštine.

Čestitku prenosimo integralno:

-Poštovani gospodine Milaimi, Dozvolite da u ime Opštine Bar i svoje ime uputim Vama, predstavnicima Islamske zajednice i svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti najiskrenije čestitke povodom Ramazanskog bajrama.

U vremenu kada ispraćamo Ramazan, sveti mjesec koji predstavlja simbol odricanja i inspiraciju za nadjačavanje slabosti, Bajram dolazi kao vjesnik ljubavi, zajedništva i poštovanja, vrijednosti po kojima je upravo naše društvo vjekovima prepoznato. Neka svjetlost predstojećeg Bajrama ispuni vaše domove ljubavlju i toplinom dok zajedno gradimo bolju budućnost utemeljenu na poštovanju i solidarnosti.

Sa najdubljim željama za sreću, blagostanje i prosperitet u godinama koje dolaze, neka Bajram donese radost i duhovno ispunjenje.

24kroz7

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku