Radovi na rekonstrukciji: Zatvaranje djelova ulice Balšića i Ulcinjske ulice

post-img Radovi na putu
R.B. 24.04.2024. 08:44

U skladu s planovima za rekonstrukciju i unapređenje infrastrukture, građani Podgorice će se suočiti sa privremenim izmjenama u saobraćaju. Gradske vlasti su najavili zatvaranje saobraćaja za sve vrste motornih vozila na određenim dijelovima Ulice Balšića i Ulcinjske ulice, kako bi se omogućilo nesmetano izvođenje radova.

Zatvaranje saobraćaja na Ulici Balšića obuhvata dva segmenta.

– Prvi segment, od Ulice Miljana Vukova do Ulice Hercegovačke, biće zatvoren zbog izvođenja radova na rekonstrukciji.

– Drugi segment, od Ulice Hercegovačke do Bulevara Ivana Crnojevića, takođe će biti zatvoren iz istog razloga.

Ovo zatvaranje važiće u periodu od 24.04.2024. do 15.05.2024. godine. Tokom ovog perioda, saobraćaj će biti preusmeren na okolne saobraćajnice kako bi se minimizovale gužve i omogućila sigurna vožnja.

Uz to, Ulcinjska ulica će biti pod zatvaranjem zbog istovara materijala za potrebe stambeno-poslovnog objekta. Ovo zatvaranje važiće samo za dan 24.04.2024. godine, u vremenskom periodu od 10 do 14 časova. Za vrijeme izvođenja radova, saobraćaj će biti preusmjeren na okolne saobraćajnice kako bi se omogućila efikasno odvijanje saobracaja.

Građani se pozvaju da budu strpljivi i da prilagode svoje putanje kretanja tokom navedenih perioda zatvaranja saobraćaja. Gradske vlasti su uverjene da će ovi radovi doprinijeti poboljšanju infrastrukture i kvaliteta života u gradu, zaključuje se u sopštenju iz Glavnog grada.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku