Air Montenegro širi ponudu: Nova čarter linija između Podgorice i Varšave

post-img Foto: Air Montenegro
24kroz7 12.06.2024. 10:43

Air Montenegro, nacionalna avio-kompanija Crne Gore, najavljuje proširenje svoje ponude usluga za turiste iz Poljske pokretanjem redovnih čarter letova između glavnog grada Podgorice i varšavskog aerodroma Radom. Ova nova linija, koja će biti aktivna od 23. juna, planirana je da se održava jednom sedmično, nedjeljom, sve do kraja septembra. Cilj ovih letova je pružanje udobnog i praktičnog načina putovanja poljskim turistima koji žele posjetiti Crnu Goru i uživati u njenim ljepotama.

Prema saopštenju ExYu Aviation News, ova inicijativa dolazi nakon što je LOT Polish Airline nedavno odustao od svojih planova za uspostavljanje redovnih sezonskih letova između Aerodroma Radom i Podgorice, ostavljajući vakuum koji će sada popuniti Air Montenegro.

Nova čarter linija će biti operativna u saradnji sa turoperatorom Rego-Bis, koji već godinu dana uspješno sarađuje sa Air Montenegrom. Predsjednica i vlasnica Rego-Bisa, Gabriela Manka-Sokullu, izrazila je zadovoljstvo zbog proširenja saradnje sa nacionalnom avio-kompanijom Crne Gore, ističući visok nivo kvaliteta usluga koje će biti pružene putnicima.

U razgovoru za medije, predstavnik Air Montenegra na poljskom tržištu, PMA Aviation, naglasio je značaj dugoročne saradnje sa Rego-Bisom. Ova partnerska veza omogućava zajedničku promociju Crne Gore kao atraktivne turističke destinacije među poljskim putnicima, kao i jačanje vodeće pozicije Rego-Bisa na balkanskom tržištu.

Aerodrom Radom, smješten na udaljenosti od oko 100 kilometara od glavnog grada Varšave, postaje ključna tačka za povezivanje poljskih turista sa Crnom Gorom, omogućavajući im da lakše i brže stignu do ovog mediteranskog dragulja i uživaju u njegovim prirodnim ljepotama, plažama i kulturi.

 

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku