Fidelity consulting: Serijsko iznošenje neistina

post-img Fidelity consulting
autor-img 24KROZ7 05.09.2024. 15:12

Fidelity Consulting je na društvenoj mreži Iks objavio da premijer kontinuirano iznosi neistinite tvrdnje, uprkos dokumentima koji ga demantuju. Oni su istakli da premijerovo obećanje o povećanju prosječne zarade na 1.000 eura nije tačno, jer će se mjere primijeniti tek sa oktobarskom platom, a ne krajem septembra kako je tvrdio.

– Zbilja nije jasno zbog čega prvi čovjek izvršne vlasti ima konstantnu potrebu da iznosi neistinite tvrdnje, uprkos pisanim tvrdnjama resora njegove Vlade koje ga surovo demantuju – kaže Fidelity.

Foto: Fidelity consulting na Iksu
Foto: Fidelity consulting na Iksu
Foto: Fidelity consulting na Iksu

Prije neki dan, premijer je izjavio da će samo tri dana poslije izbora u Podgorici, prosječna zarada iznositi 1.000 eura.

Osim što nije ispunjeno obećanje o 700 eura minimalne zarade i povećanje od 25 odsto za one koji primaju preko 565 eura, navedena premijerova nije tačna jer ga demantuje ministarstvo finansija!

– Naime, u odgovoru ministarstva finansija na pitanje o početku primjene mjera, jasno piše da će se mjere efektuirati tek sa oktobarskom platom, što znači isplatu krajem oktobra ili početkom novembra a ne krajem septembra, kako je to premijer napisao – rekli si iz Fidelity-ja.

Fidelity Consulting smatra da se ovim nastavlja serija neistina i manipulacija građanima, kojima su obećana jedna, a realizovana potpuno drugačija rješenja. Kompanija zaključuje saopštenje porukom: “Pamtimo.”

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku