Najveće Plate u EPCG: Đukanović na vrhu sa 4.300 eura

post-img Foto: EPCG / Facebook
autor-img 24kroz7 07.08.2024. 13:15

Istraživanje o platama zaposlenih u Elektroprivredi Crne Gore (EPCG) otkriva značajne iznose koji neki od rukovodioca primaju na mjesečnom nivou. U nastavku donosimo pregled najvećih plata u ovoj kompaniji.

Prema dostupnim podacima, najvišu platu u EPCG prima Milutin Đukanović, čija mjesečna primanja iznose čak 4.300 eura. Odmah iza njega je Ivan Bulatović s platom od 4.000 eura.

Na trećem mjestu su Ljubiša Đurković, Bojan Đordan i Jovan Kasalica, svaki s platom od 3.700 eura. Slijede ih Ivan Mrvaljević, Darko Krivokapić, Predrag Krivokapić, Branislav Pejović, Mićun Milatović, Aleksandar Popović, Branko Poleksić, Zoran Radulović i Miro Vračar, koji zarađuju po 3.400 eura mjesečno.

Radovan Đukanović, Nikola Daković i Mirko Mazalica imaju platu od 3.000 eura, dok Nikola Rovčanin mjesečno zarađuje 2.700 eura.

Osim redovnih plata, zaposlenima u EPCG isplaćuju se i dnevnice, što dodatno povećava njihova primanja.

Ovi podaci pokazuju visoke nivoe kompenzacije koje menadžment EPCG prima, što je izaziva negativne reakcije javnosti, naročito u kontekstu trenutne ekonomske situacije u zemlji.

S obzirom na visinu ovih plata, postavlja se pitanje o efikasnosti i rezultatima koje menadžment EPCG postiže, kao i o transparentnosti i opravdanosti ovakvih kompenzacija.

Rasprava (1)
r
raič
07.08.2024.

Đukanović treba da ima najveću platu u CG kao najveća budala i nasilnik!

Odgovori

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku