Rađenović: Spajić i Pua dogovaraju prodaju Svetog Stefanu

post-img Blažo Rađenović – Foto: GP URA
autor-img 24kroz7 12.08.2024. 15:47

Lider budvanske URA Blažo Rađenović iznio je tvrdnje da su se premijer Milojko Spajić i malezijski biznismen sa crnogorskim pasošom Vei Seng Pua sastali u hotelu “Maestral.” Rađenović je na društvenoj mreži Fejsbuk objavio da sastanak nije bio slučajan i da nije teško zaključiti o čemu su razgovarali.

– Šta li je bila tema sastanak u hotelu ‘Maestral’ prije neki dan Spajića i Pua nije teško zaključiti – napisao je Rađenović na Fejsbuku.

Uz ovu objavu, Rađenović je podijelio i saopštenje svoje partije URA, u kojem se tvrdi da se sprema pljačka državne imovine, postavljajući pitanje “kome Spajićev PES namješta poslove.”

Vei Seng Pua, vlasnik hotela “Maestral” i suvlasnik kompanije “Adriatic properties,” koja je zakupac grad hotela “Sveti Stefan,” Vile “Miločer” i “Kraljičine plaže,” je prema tvrdnjama Rađenovića, ključni akter u potencijalnom dogovoru sa premijerom Spajićem.

Rađenović je dalje kritikovao aktuelnu vlast i njihove saveznike, navodeći:

– Poruka raznim Spajićima, Mandićima, Čarapićima i ostalim koji ih podržavaju u ovom naumu poput Bečića, Jokovića, Ibrahimovića…dalje ruke od Svetog Stefana – poručuje Rađenović

– Osujetili smo plan Mila Ðukanovića da privatizuje Sveti Stefan, sigurni budite da ćemo ga od vaše populističko-nacionalističke-pljačkaško-prevarantske politike još lakše odbraniti, a procente koje očekujete od ovog posla zarađujte od svoje đedovine ne od naše i Svetog Stefana. Cijena koju smo za to spremni da platimo budite uvjereni da nama mještanima Svetog Stefana nije bitna jer Sveti Stefan nema cijenu i nije na prodaju – zaključio je Rađenović.

Ove optužbe dolaze u trenutku kada je javnost sve više zabrinuta zbog potencijalne privatizacije značajnih turističkih lokacija u Crnoj Gori, što dodatno pojačava napetost između političkih partija i građana. Očekuje se reakcija premijera Spajića na ove ozbiljne optužbe.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku