Revolucionarni AI berzanski robot ostavio bez daha: Dobit od 38.000 dolara za nedjelju dana

post-img Foto: FreePik
Izvor: medium.com 16.06.2024. 14:55

U neviđenom prikazu vještačke inteligencije u akciji, novi trgovački robot sa vještačkom inteligencijom ostvario je povrat od 38.000 dolara na investiciju od 5.000 dolara tokom nedjelje, prema verifikovanim podacima o trgovanju i nezavisnoj verifikaciji treće strane od strane MiFkBook-a.

Priča se ne završava početnim uspjehom. Počevši od 23. januara 2024. godine, uz ulaganje od 1.000 dolara, bot je još jednom dokazao svoju vrijednost. Do 11. juna 2024. ostvario je profit od 5.600 dolara, što predstavlja nevjerovatno povećanje od 560% tokom testnog perioda.

Ovaj nastup je privukao pažnju trgovaca širom svijeta, izazivajući interesovanje i radoznalost.

Ovaj konkretni bot, koji koristi najsavremeniju AI tehnologiju, pokazao je svoju moć preciznim predviđanjem tržišnih trendova i autonomnim obavljanjem trgovanja. Trgovci imaju mogućnost izbora različitih brzina trgovanja, od sporih i stabilnih do brzih i agresivnih.

Početni skepticizam nije bio neočekivan. Na kraju krajeva, tako značajan povrat ulaganja za tako kratko vrijeme dovoljan je da podigne obrvu ili dvije.Međutim, skeptici su bili ubijeđeni kada je MiFkBook, renomirana treća strana poznata po svojoj stručnosti u verifikaciji trgovine, u potpunosti otkrila i nezavisno verifikovala trgovine.

Botov uticaj se brzo širi. Sa 4.000 preuzimanja do danas, kaže se da generiše milione dnevne zarade za svoje korisnike. Međutim, uprkos rastućoj popularnosti, njegova budućnost je obavijena neizvjesnošću.

Kružile su glasine da je veliki hedž fond sa sjedištem u SAD izrazio interesovanje za kupovinu algoritma. Od danas, softver je i dalje dostupan za prodaju na zvaničnom sajtu.

Ono što je zaista impresivno kod ovog trgovačkog bota je njegova kombinacija jednostavnosti i snage. Korisnici mogu lako da učitaju softver i počnu da ubiraju profit skoro odmah, što je svjedočanstvo dizajna bota koji je jednostavan za korišćenje.

Nakon napretka koje je napravila AI kao što je ChatGPT, ovaj razvoj izgleda kao logičan sledeći korak. Njegove performanse su zadivljujuće koliko i lakoća korišćenja.

Kako se priča odvija, finansijski svijet posmatra bez daha.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku