Potpisan Protokol o saradnji izmedju JU Umjetničke kolonije Danilovgrad i Kulturnog centra Trebinje

post-img Kulturni centar – Trebinje Foto: JU Umjetnička kolonija Danilovgrad
24kroz7 29.04.2024. 14:20

U prostorijama Kulturnog centra Trebinje v.d direktor Umjetničke kolonije Danilovgrad, Andrija Radulović i direktor Kulturnog centra Trebinja Miljan Vuković potpisali su Protokol o saradnji ove dvije ugledne ustanove kulture na obostrano zadovoljstvo, navodi se u saopštenju iz te ustanove.

Radulović je učestvovao u okviru programa “Reculture” na više panela i diskusija u Trebinju, gdje je predstavljao Umjetničku koloniju i postigao niz daljih dogovora o saradnji na međunarodnom nivou.

Uslijedio je i završni sastanak partnera projekta “ReCulture”, 26. i 27. aprila, koji se finansira od strane EU kroz program Kreativna Evropa. Pored sastanka, na kom su prisustvovali predstavnici svih partnera iz sve 4 institucije koje su kroz projekat izvršile rebrending i dobile novi vizuelni identitet kao i svi dizajneri i mentori koji su radili na procesu kreiranja novih identiteta, svečano je otvorena i završna izložba PROCESS u Trebinju, gdje su predstavljeni svi rezultati trogodišnjeg rada na projektu. Ispred Umjetničke kolonije Danilovgrad izložbi su prisustvovali v.d. poslovni direktor Andrija Radulović, mentorka Adela Zejnilović i članovi projektnog tima.

Na sastanku se ujedno razgovaralo i o mogućnostima za učešće u novim zajedničkim projektima u narednom periodu, odnosno intenziviranju saradnje na polju kulture i umjetnosti između ove dvije ugledne ustanove, zaključuje se u saopštenju.

U okviru izložbe “Proces” u Trebinju predstavljen je i novi vizuelni identitet Umjetničke kolonije Danilovgrad.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku