Projekcija filma “Uvijek postoji sjutra” u Njegoševom parku

post-img “UVIJEK POSTOJI SJUTRA” – Foto: Sekretarijat za kulturu glavnog grada
autor-img 24kroz7 07.07.2024. 14:19

Uzbudljivo filmsko veče očekuje sve ljubitelje sedme umjetnosti u ponedjeljak, 8. jula, kada će se održati premijerna projekcija višestruko nagrađivanog italijanskog filma “Uvijek postoji sjutra”. Rediteljka ovog remek-djela, Paola Kortelezi, će publiku uvesti u svijet neorealističke crno-bijele komedije/drame iz 2023. godine.

Radnja filma smještena je u poslijeratnu Italiju 1940-ih, prateći život Delije, supruge nasilnog Ivana i majke troje djece. Delija hrabro korača kroz životne izazove, pokušavajući da razbije tradicionalne porodične obrasce i pronađe svoju autentičnu budućnost.

Svi posjetioci će imati priliku da uživaju u ovom remek-djelu italijanske kinematografije na originalnom jeziku, uz engleske titlove koji će omogućiti da se u potpunosti doživi svaka emocija i nijansa filma, navode iz Sekretarijata za kulturu glavnog grada.

Projekcija filma “Uvijek postoji sjutra” deo je bogatog programa manifestacije Podgoričko kulturno ljeto, koja već godinama uspješno promoviše umjetničke i kulturne sadržaje glavnog grada.

Ne propustite priliku da se u ponedeljak, 8. jula, u 21 čas, pridružite filmskom spektaklu u Paviljonu u Njegoševom parku i uživate u jedinstvenom iskustvu koje će vas ostaviti bez daha.

 

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku