Turneja KIC pop hora u Vojvodini „Goro moja u ravnici“

post-img Foto: KIC pop hor
24kroz7 29.04.2024. 12:25

Popularni podgorički KIC pop hor sprema se za svoje prve nastupe u Vojvodini, najavljujući koncerte koji će zasigurno ostaviti neizbrisiv trag u srcima publike. Sa žarom i energijom koja ih krasi, ovaj hor obećava spektakularne izvedbe koje će spojiti generacije i kulture, saopštili su iz Kic pop hora.

Snežana Burzan, menadžerka hora, ističe da je ovo dugoočekivani trenutak za ansambl od oko 40 talentovanih pjevača, koji će biti vođeni umjetničkom vizijom Ivane Vlajnić.

U Vrbasu, publici će se predstaviti 30. aprila na koncertu pod nazivom “Goro Moja u Ravnici”, priređujući mješavinu pop, rok i antifašističkih melodija. Uz podršku domaćina iz Kulturnog centra Vrbas, Crnogorskog kulturnog centra, Udruženja Crnogoraca “Gora”, Udruženja Crnogoraca Vrbasa i Crnogorske dijaspore “Zublja”, koncert će biti održan u bioskopu “Jugoslavija” sa početkom u 19:30h.

U Subotici, “KIC” pop hor će svoj talent demonstrirati 2. maja u parku Jugolend, gdje će biti dio proslave Međunarodnog praznika rada. Predstavljajući projekt partizanskih i revolucionarnih pjesama pod nazivom “Bez Dileme – Antifašizam”, kao i ostatak bogatog repertoara YU pop/rok muzike, hor će zasigurno oduševiti prisutne. Očekuje se da će hitovi poput “Po Šumama i Gorama”, “Dan Nam Živi, Živi Rad”, i mnogi drugi, izazvati velike emocije među publikom.

Iz ansambla “KIC” pop hora šalju poziv svim članovima crnogorske dijaspore u Vojvodini i Srbiji, kao i jugonostalgičarima širom regiona, da im se pridruže na ovim posebnim događajima. Svojim radom su već osvojili srca publike širom bivše Jugoslavije, te su se istakli na brojnim koncertima u gradovima poput Beograda, Zagreba, Sarajeva, Skoplja, Pule, Prijepolja, Konjica, Tjentišta i mnogim drugim.

Ovaj hor, koji okuplja zaljubljenike u horsko pjevanje različitih profila i generacija, nastavlja da promoviše ljubav prema muzici i tradiciji. Sa više od stotinu održanih koncerata, “KIC” pop hor je postao simbol zajedništva i kulturne raznolikosti.

Nakon praznika, hor će nastaviti sa svojim nastupima, otvarajući Podgorički Proljećni Pazar 7. maja na Trgu Nezavisnosti, a zatvarajući Prvi Senior FEST u Kotoru pjesmom 12. maja na Trgu Od Oružja, zaključuje se u saopštenju.

 

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku