Vikend za ljubitelje muzike: “KICk of the Beat” u KIC-u sa DJ setovima i koncertom

post-img Vikend alternativne kulture „KICk of the Beat” u KIC-u
autor-img 24KROZ7 18.09.2024. 12:13

U subotu, 21. septembra, KIC „Budo Tomović” i NVO Gramofonske ploče Crna Gora – Montenegro Records organizuju jedinstveni događaj u okviru vikenda alternativne kulture pod nazivom „KICk of the Beat”. Manifestacija će se održati na platou KIC-a od 16 do 23 sata i obuhvatiće niz atraktivnih sadržaja za ljubitelje muzike i kolekcionare.

Ovaj događaj predstavlja sjajnu priliku za sve ljubitelje muzičkog stvaralaštva da posjete sajam nosača zvuka, muzičke literature i audio uređaja. Sajam će trajati od 16 do 20 sati i posjetioci će imati priliku da istraže bogatu ponudu vintage i audio uređaja, kao i raznih vrsta nosača zvuka, uključujući CD-e, audio kasete, gramofonske ploče i magnetofonske trake. Takođe, biće izloženi i muzički publikacije, poput knjiga i magazina posvećenih muzici.

U okviru programa, posjetioci će moći da uživaju u setovima poznatih DJ-eva, uključujući DJ Mono koji će otvoriti događaj u 16 sati, FM Mirdu koji nastupa u 17:30, i DJ Sema koji će nastupiti u 19 sati. Kulminaciju vikenda alternativne kulture činiće koncert crnogorskog rock sastava Gospoda Glembajevi, koji će na platou KIC-a početi u 21 sat.

– Nemojte propustiti priliku da uživate u izuzetnoj atmosferi i kvalitetnoj muzici u srcu Podgorice – zaključuju organizatori.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku