Dnevni horoskop četvrtak za 16. maj

post-img Dnevni horoskop za srijedu 10. jul
Horoskopius 16.05.2024. 07:38

Dnevni horoskop četvrtak za 16. maj

Ovan – Nemojte pristajati na ponude koje nijesu dovoljno dobre za vas. Nema razloga da pravite kompromise. Proces odlaganja je samo dobijanje onoga što želite. Ovdjje može biti dovoljno prostora za pregovore, pa nemojte isključivati ni tu mogućnost. Uz to, ako ste neusklađeni, gubili biste vrijeme pokušavajući da situaciju prilagodite svojim željama.

Bik – Vi ne možete da znate koliko će drama danas eskalirati, Bikovi. Bez obzira koliko je odvratno ponašanje ljudi, način na koji reagujete će odrediti konačan ishod. Ukoliko vas neko izbaci iz takta, duboko udahnite i brojite do deset prije nego što ugasite vatru vatrom. Ako dozvolite emocijama da se uvuku, izgubićete kontrolu nad situacijom.

Blizanci – Danas ćete možda morati da se žrtvujete za nekoga koga volite, ali vam to neće teško pasti. Ne biti tu za njih bilo bi gore nego da se malo sklonite s puta. Vaša velikodušnost bi ipak trebalo da ima neke granice. Poenta je da podržite ovu osobu, a ne da preuzimate njene nevolje kao svoje. Sa druge strane, ako je vama potrebna pomoć, nemojte se bojati da pitate.

Rak – Rakovi vole samoću, ali možete biti jednako orijentisani na porodicu. Ipak, to što ćete često da mijenjate raspoloženja može uticati na kvalitet vaših najbližih odnosa. Nikada nećete imati priliku da se istinski povežete sa ljudima ako se uvijek povlačite. Zajednička iskustva i stvaranje uspomena su lijepak koji vas drži zajedno.

Lav – Moćni ljudi vas okružuju i oni vam mogu pomoći u vašim finansijskim planovima. Međutim, vi bi trebalo da utišate svoju unutrašnju sveznalicu prije nego što sabotirate ove veze podrške. Usudite se da postavljate mnogo pitanja. Čak i ako na kraju iskoristite samo deset odsto savjeta koje dobijete, to može biti od velikog značaja.

Djevica – Promjene nijesu uvijek lake za Djevice. Međutim, danas biste mogli da se pozabavite jednom promjenom u velikoj oblasti vašeg života kojoj je potrebna promjena. To počinje iskrenošću: Nijeste srećni sa tim kako se stvari odvijaju i u redu je da to kažete. Priznanje da postoji problem je prvi korak u rješavanju problema.

Vaga – Prije nego što budete morali i mogli da primite bilo što i bilo koga novog u svoj svijet, moraćete da završite nedovršeni posao koji se gomilao na vašoj listi zadataka. U suprotnom, izvor uspjeha će se osjetiti samo kao još jedan okidač stresa. Ne morate da odbijate svačije ponude i pozive, samo dajte do znanja ljudima da vam treba još malo vremena pre nego što se ponovo angažujete i obavežete.

Škorpija – Smanjite intenzitet u bliskim odnosim tako što ćete isključiti razgovore o budućnosti. Najveća sigurnost za zajedničko sjutra je da uživate u društvu jedni drugih ovdje i sada. Pokušajte da se partneru posvetite kao prijatelji i uživajte u lakoći komunikacije koja teče između vas. Možda i naučite nešto jedno o drugom.

Strijelac – Koji Strijelac nije bar jednom sanjao o tome da bude sam svoj gazda? Ovo bi moglo donijeti ubjedljive dokaze da je vrijeme da istražite ideje o vođenju sopstvenog biznisa. Makar samo kao sporedni prihod. Ako vam to trenutno nije u interesu, pronađite način da preuzmete više liderstva na svom trenutnom poslu. Sve je u stavu.

Jarac – Pobjeći od svega danas, izgleda kao dobra ideja. Ako imate luksuz da putujete, promjena pejzaža bi mogla da učini čuda za vaše raspoloženje. Možda čak osjetite iskru romantike dok zadovoljavate želju za lutanjem. Razgovarajte sa strancima koje srijećete. Nemate šta da izgubite ako upoznate nove ljude.

Vodolija – Danas ste upoznati sa slijepim tačkama drugih ljudi, ali budite osjetljivi kada dijelite ono što vidite. Poenta je da ih podržite u njihovom ličnom rastu, a ne da ih ostavite da budu posramljeni. Umjesto da direktno dobijate povratne informacije, pokušajte da se vodite sličnom lekcijom koju ste naučili iz sopstvenog života. To bi moglo da osvijetli problem, pomažući vam da vidite svoje nedostatke.

Ribe – O ljubavi uvijek možete naučiti više. Danas bi trebalo da pogledate kako ste postupali do nedavno. Da li se isti odnos pojavljuje u različitim oblicima? Da li ste zaglavljeni u staroj neprijatnoj ulozi bez obzira s kim ste? Umjesto da upirete prstom, pogledajte unutra. Svijest o vašim obrascima samosabotiranja je prvi korak ka promjeni.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku