Dnevni horoskop za 12. jun

post-img Dnevni horoskop za utorak 23. jul
Horoskopius 12.06.2024. 07:18

Dnevni horoskop za 12. jun

Ovan: Malo nervoze, čisto da vas ubrza i da učini da ne drijemate na poslu. Kada prođu prijepodnevne „nepogode“, ostatak dana je izuzetno dobar. Jedna osoba iz prošlosti vas može u potpunosti iznenaditi svojim pojavljivanjem ili inicijativom.

Bik:  Morate da požurite da biste realizovali planove. Okolnosti vam ne idu na ruku, jer je obaveza više nego inače, a ni sa kolegama nemate potpuno razumijevanje i sklad. U odnosu sa voljenom osobom – vrijeme je da konačno prevaziđete trzavice u komunikaciji.

Blizanci: Velika energija i usmjerenost, želja da što prije pokrenete nešto što je u prethodnom periodu bilo u zastoju. Pojedine kolege vas umaraju jednim te istim pričama. Jake emocije i strast – bilo bi dobro da sa voljenom osobom pokrenete lijepe zajedničke momente.

Rak: Neke situacije se razvlače i već počinjete da se nervirate što se ne pokreću u pravcu koji očekujete. Nervoza stoji i u kontaktu sa nadređenima. Biće potrebno mnogo usaglašavanja da biste uspjeli da se ponekim planovima uskladite sa voljenom osobom.

Lav: Neko bi rekao da ste zagrizli preveliki zalogaj, ali vi to tako ne mislite, nastavljate da se u poslovnom segmentu borite za ono što želite. Dobre šanse za uspjeh stoje. Raspoloženost i flertovanje na poslu. Lako ostvarujete nova poznanstva.

Djevica: U odličnom ste radnom elanu, i uglavnom će vam danas sve ići lako od ruke. Prijatno ćete biti iznenađeni pohvalama na svoj račun, vjerovatno od strane saradnika ili poslovnih partnera. Emotivnom partneru je potrebno više podrške sa vaše strane.

Vaga: Energija ovog dana vam ne prija u potpunosti jer previše morate uraditi, a brzo gubite snagu i elan. Nemojte se rasipati na sto strana, odredite prioritete. Dogovori sa emotivnim partnerom se uglavnom vezuju za dom ili neku kraću posjetu zajedničkim prijateljima.

Škorpija: Veoma ste se brinuli oko završetka obaveza i malo je reći da će vam laknuti kada ovo privedete kraju. Neko vam nudi dodatni poslovni angažman ili kratkotrajni poslić. Odgovara vam da se u tišini i izolovanosti svog doma posvetite voljenoj osobi.

Strijelac: Iako će poslovni segment zahtijevati da mu se posvetite u potpunosti, a povremeno ćete se bojati da li ćete sve uspjeti da završite na vrijeme, ipak ćete krajnjim rezultatima biti zadovoljni. Emotivno – nervoza jer imate malo vremena za voljenu osobu.

Jarac: Neko bi rekao da ste previše preuzeli na sebe, ali vi ne mislite tako. Smatrate da ćete uz dobru organizaciju, sve privesti kraju. Danas želite da više pažnje posvetite svojoj porodici. Moguće je da će neko od starijih članova familije trebati vašu pomoć.

Vodolija: Planova million a malo vremena da ih sve ostvarite. Naravno – svjesni ste da ćete morati jako dobro da se organizujete da biste priveli kraju makar dio obaveza. Zanimljive mogućnosti za nova poznanstva. Kontakti preko društvenih mreža.

Ribe: Blaga zabrinutost zbog finansijskih obaveza. Generalno podsticajan dan, mada nećete moći da se oslonite na pomoć od strane kolega – sve ćete morati sami. Razumijevanje trenutno nalazite samo kod prijatelja, voljena osoba nema dovoljno vremena za vas.

 

 

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku