Dnevni horoskop za 18. maj

post-img Dnevni horoskop za srijedu 10. jul
24kroz7 18.05.2024. 07:30

Dnevni horoskop za 18. maj

OVAN – Dobro aspektovan Mjesec u vašoj sedmoj kući, pravi dobre aspekte sa planetama uspjeha, novca i moći, zbog čega ćete biti u mogućnosti da ostvarite ono što ste zamislili. Ljubavni partner je preosjetljiv na vaše kritike. Glavobolja.

BIK – Mjesec u kući posla, pod uticajem Jupitera, planete prosperiteta i novca iz vašeg znaka, povoljno utiče na dogovore sa strancima. U večernjim satima, moguća rasprava sa voljenom osobom zbog njene ljubomore. Alergija.

BLIZANCI – Aspekti Mjeseca u kući inspiracije i kreativnosti donose vam povoljne vijesti o realizaciji posla u okviru privatnog biznisa ili djelatnosti koja ima veze sa umjetnošću ili sportom. Skloni ste donošelju preuranjenih odluka. Potreban vam je odmor.

RAK  – Vaš vladalac Mjesec u kući privatnosti, pod uplivom planeta ugleda, novca i dominacije, donosi vam mogućnost saradnje kako sa ljubavnim, tako i sa poslovnim partnerom. Vaša preosjetljivost, kasno večeras, može biti uzrok svađe sa partnerom.

LAV – Mjesec u trećoj astrološkoj kući donosi vam dogovor sa osobom na položaju koji će imati povoljan uticaj na dalji tok vaše karijere. Napet aspekt sa Merkurom, upozorava da povedete računa o dokumentima i vrijednim sitnicama. Alergija.

DJEVICA – Odlično aspektovan Mjesec u astrološkoj kući novca, podstiče vašu želju za realizacijom ideja koje se odnose na projekat sa strancima. Slobodne Djevice, u večernjim satima, očekuje romantičan susret sa Bikom. Više šetajte.

VAGA – Mjesec u vašem znaku pravi sjajne aspekte sa Plutonom, Jupiterom i Suncem, donoseći vam novac preko paralelnih poslova. Nemojte da pridajete važnost osobama koje nemaju drugog posla, nego da ogovaraju kolege. Potreban vam je odmor.

ŠKORPIJA – Vaš vladalac Pluton u trigonu sa Mjesecom u kući neočekivanih okolnosti, donosi vam iznenadni odlazak na put ili novac preko posla sa prijateljima. Susret sa starom simpatijom, posle dužeg vremena, budi emocije u vama. Smanjite unos šećera.

STRIJELAC – Trigon između Mjeseca i vašeg vladaoca Jupitera blizu Sunca, donosi vam uvćanje prihoda preko intelektualnih i djelatnosti koje podrazumijevaju kraća putovanja. Povedite više računa o troškovima i izbjegavajte rizične finansijske poteze.

JARAC – Mjesec u vašem polju karijere u trigonu sa planetama moći i velikog novca, podstiče vaše ambiciozne planove koji se odnose na poslove koji podrazumijevaju česta putovanja, turizam, obrazovanje, izdavaštvo. Podložnost depresivnom raspoloženju.

VODOLIJA – Pozicija Mjeseca u Vagi koji pravi harmoničan aspekt sa moćnim Plutonom u vašem znaku, donosi vam uvećanje prihoda preko saradnje sa strancima, informacionih tehnologija, elektrotehnike. Vanredni troškovi. Glavobolja.

RIBE – Sa Mjesecom u polju novca, koji pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Neptunom, izbjegavajte nepotrebne troškove i nemojte nikome da pozajmljujete novac. Pozicija Merkura, koji upravlja vašim partnerskih odnosima, donosi trzavice u ljubavi.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku