Dnevni horoskop za 19. april

post-img Foto: Horoscope
Izvor: Horoskopius 19.04.2024. 08:20

Dnevni horoskop za 19. april

Ovan – Očekuje vas neki novi finansijski dobitak koji će vam značiti. Možete da očekujete povoljan dan. S partnerom želite ozbiljnije da popričate o svim stvarima koje vas brinu i opterećuju. Zdravlje vam je sasvim dobro.

Bik – Prijaće vam da se posvetite organizaciji posla kojim se bavite i da izmijenite neke stvari koje vam do sada nisu odgovarale. Skloni ste tome da brzo mijenjate raspoloženje, pa vam voljena osoba to prebacuje. Čuvajte svoje bubrege.

Blizanci – Moguće je da niste sigurni da li da prihvatite novu poslovnu ponudu. Čini vam se da su neke stvari nepouzdane. Kad su u pitanju emocije, nije vam lako da pokažete voljenoj osobi što želite. Nesanica.

Rak – Možete da očekujete povoljan dan za polje posla. Dolazi povoljna faza za promjene koje ste imali u planu. Pred vama je zanimljiv susret sa osobom koja će vam pokazati da ima dobre namjere prema vama. Zdravlje je dobro.

Lav –Poslovne promjene vas očekuju uskoro. Možete da se nadate da će sve početi brzo da se dešava. Moguće je da zamjerate voljenoj osobi neke stvari iz prošlosti i da vam nije lako da joj sve oprostite. Prijala bi vam masaža.

Djevica – Može vam se ukazati prilika da sarađujete sa inostranstvom ili da odete na neki poslovni put. Možete da očekujete zanimljive prilike za flert i nova poznanstva tokom ovog dana. Generalno se dobro osjećate.

Vaga – Nije vam pretjerano povoljan dan, možete da očekujete da ćete imati mnogobrojne kočnice na poslu. Očekuju vas zanimljiva dešavanja kad je u pitanju ljubav. Pred vama je veoma povoljan period. Proverite holesterol.

Škorpija –  Nije vam pretjerano povoljan dan, možete da očekujete da ćete imati mnogobrojne kočnice na poslu. Očekuju vas zanimljiva dešavanja kad je u pitanju ljubav. Pred vama je veoma povoljan period. Provjerite holesterol.

Strijelac – Mogući su nesporazumi sa saradnicima, današnji dan vam donosi tenziju na poslu. Moguće je da vas posao previše opterećuje i da ste skloni da zbog toga zapostavljate partnera. Povedite računa o bubrezima.

Jarac – Moguće je da ćete danas da se zadržite na poslu duže nego što ste očekivali i da ćete imati dosta obaveza. Imate utisak da je došlo vrijeme za promjene i da vaša veza s partnerom ne može da se nastavi. Provjerite krvnu sliku.

Vodolija – Iako na prvi pogled izgleda da je sve u redu, ipak postoje poslovni problemi koji su na neki način skriveni. Pred vama je prilika da se upustite u vezu koja može da traje na duže staze u budućnosti. Provjerite krvni pritisak.

Ribe – Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete pozitivan dan. Očekuje vas prilika za proširenje posla i veću zaradu. Povremeno sumnjate u svoje emocije i nijeste sigurni u partnera. Manji problemi sa stomakom.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku