Dnevni horoskop za 23. maj

post-img Dnevni horoskop za srijedu 10. jul
HOROSKOPIUS 23.05.2024. 07:00

Ovan – Večeras će biti pun Mjesec u Strijelcu što će vas postaviti u raspoloženje za promjene. Ovo će ujedno biti i duhovno najispunjeniji trenutak u godini za vas. Oslonite se na ove vibracije tako što ćete zaželjeti želju i tražiti mogućnost za širenje nade. Koketna energija će se pojaviti danas popodne kada Venera uđe u Blizance.

Bik – Ovi aspekti će vam pomoći da pronađete finansijsko i profesionalno osnaživanje. Koristite ove vibracije da posadite sjeme tamo gdje želite da budete, shvatajući da transformacija dolazi brzo ako ste dosljedni u svojoj potrazi za razvojem i poboljšanjem. Pokušajte da ne reagujete impulsivno ako se susretnete sa neočekivanim iznenađenjima.

Blizanci – Ova nebeska razmjena nudi božansku intervenciju, posebno kada se fokusirate na pronalaženje višeg puta. Krećite se sa promjenama koje vas trenutno pronalaze, gledajući na gore dok se oslobađate ljudi ili ponašanja koje vas samo vuku nazad. Samo imajte na umu svoje granice shvatajući da ne možete sve odjednom. Ove vibracije mogu izazvati unutrašnji pritisak, zbog čega je važno da se usredsredite na to da ostanete dobro u svom umu, tijelu i duhu.
Rak – Usredsredite se na svoje zdravlje. Ovi aspekti će pojačati vašu odlučnost da zamijenite loše navike boljim osjećajući se osnaženim dok preuzimate kontrolu nad svojim životnim stilom ili putem ka samoostvarenju. Bićete inspirisani da idete dalje, budete hrabriji i da živite svoj najbolji život.
Lav – Vaše srce je puno zahvaljući Veneri u Blizancima. Ne zaboravite da budete otvoreni prema sebi i ljudima do kojih vam je najviše stalo, naročito ako pokušavate da ojačate romantične odnose ili radite na novom odnosu. Potražite prijatelje na nepoznatim mjestima, prateći avanturu dok gradite zajednicu. Bićete veoma šarmantni i moći ćete da unesete toplinu u sve odnose tokom sljedećih nedelja.
Djevica – Obnavljajuća energija će vas obuzeti u ranim satima. Odvojite trenutak da udahnete i otresete se sna, fokusirajući se na ono što vašem srcu i tijelu treba prije nego što započnete dan. Osjećaćete se osetljiviji kako se bude bližio pun Mjesec. Srećom, uspjećete da sklopite harmoniju sa haotičnim emocijama oko vas. Interakcija sa drugima može izgledati neodoljivo, naročito ako ste empatični.
Vaga – Imaćete dar da govorite sa svrhom i mijenjate mišljenje. Pun Mjesec će vam pomoći da njegujete mudre ideje i duhovne veze. Oslonite se na ove vibracije istražujući neistražene teritorije za razgovor i razmislite o podjeli filozofije da biste razumjeli jedni druge. Blisko sarađujte sa višom silom u narednim nedjeljama kako biste manifestovali velike stvari.

Škorpija – Jutros ćete se osjećati prizemljeno. Dozvolite sebi da se sa lakoćom krećete otvarajući srce prema praksama zahvalnosti kao načinu da pojačate sopstvene vještine ispoljavanja. Postavite finansijske ciljeve za narednih šest meseci, fokusirajući se na otplatu i naplatu dugova. Vaš ljubavni život bi mogao postati ozbiljniji.

Strijelac – Mjesec ulazi u vaš znak, a to će vam dati priliku da osjetite moć i ponos. Oslonite se na ove vibracije koristeći svoj glas i budite direktni prema sebi i drugima u vezi sa onim što zaslužujete. Vaša popularnost raste kako se to dešava sa mjesecom, tražeći od vas da sagledate kako je tekao vaš lični rast u prethodnom periodu. Ovo će zasladiti vaš ljubavni život u narednim nedeljama.

Jarac – Odlučite se za miran i spor početak dana Jarčevi. Imaćete priliku da napunite baterije u svom okruženju, otpuštajući sve što ne služi ničemu. Moćne mogućnosti za okončanje ciklusa dolaze u igru kako se pun Mjesec bude dizao. Ovo označava jedan od najsnažnijih trenutaka u godini kada je u pitanju zatvaranje poglavlja, čak i ako to donosi određeni element tuge.

Vodolija – Ovo je idealno vrijeme da pokažete svoje mjesto sa određenim ljudima ili određenim temama. Najbolje bi bilo da izbjegavate razgovore o politici, naročito ako vidite da imate vidno suprotne stavove. Ukoliko je moguće, okupite se oko onih sa sličnim uvjerenjima i udružite se kako biste pružali moralnu i emocionalnu podršku jedni drugima. Ulaganje u promjene donijeće i određeni nivo mira.

Ribe – Osjećaćete se kao da tragate za uspjehom sa mnogo ličnijim pristupom. Iako je važno da neke planove držite ispod radara, nemojte se plašiti da zasijate ako će vam to pomoći da napredujete. Ovo je takođe veoma dobar period da se oslobodite ograničenja ili situacija koje su vas sputavale.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku