Dnevni horoskop za 26. april

post-img Foto: Horoscop
Horoskopius 26.04.2024. 07:26

Dnevni horoskop za 26. april

Ovan – Zadovoljni ste trenutnim stanjem na poslu, pa očekujte povoljan period. Nema turbulentnih dešavanja na emotivnom planu. S voljenom osobom dobro znate na čemu ste. Provjerite štitastu žlezdu i hormone.

Bik – Velika očekivanja koja imate na ovom polju mogla bi vam donijeti razočaranje. Zaljubljeni ste u voljenu osobu, prema njoj gajite duboka i iskrena osećanja. Mogući su napadi migrene.

Blizanci – Ovo je pogrešan trenutak za nove poslovne poduhvate i nove poslove. Budite strpljiviji. Veoma vam se dopada osoba koja zasad nije pokazala nikakvo interesovanje za vas. Problemi sa cirkulacijom.

Rak –.Konačno je došlo vrijeme za neke pozitivne preokrete na ovom polju. Osjećate da ste spremni za promjene. Jedna nova osoba koja bi vam mogla biti zanimljiva će se uskoro pojaviti u vašem bliskom okruženju. Dobro se osjećate.

Lav –Polako dolazite do unaprjeđenja i zadovoljni ste okolnostima u kojima se na polju posla nalazite. Želite da uđete u vezu sa osobom koja vam obećava da ćete biti dugo zajedno i da ćete graditi stabilan odnos. Prijala bi vam masaža.

Djevica – Moguće je da ćete danas imati i više posla nego što očekujete, što bi moglo prilično teško da vam padne. Uživate u neobaveznom flertu sa osobom do koje vam je stalo i pripremate teren za početak veze. Bavite se sportom.

Vaga –Danas vas očekuje napeta atmosfera na poslu jer nećete uspjeti da ostvarite sve ono što ste zamislili. Odlučili ste da više ne krijete svoje nezadovoljstvo i da voljenoj osobi otvoreno pokažete osećanja. Slabija cirkulacija.

Škorpija – Spremni ste za velike promjene na poslovnom polju i osjećate da je vreijme da se neke stvari polako preokrenu. Između vas i osobe do koje vam je stalo postoje prepreke koje ne možete lako da prevaziđete. Prijala bi vam masaža.

Strijelac –Nalazite se na raskrsnici i niste sigurni u kom pravcu treba da krenete kad su u pitanju nove poslovne odluke. Provešćete lijep dan s voljenom osobom. Očekuje vas povoljan period na ovom polju. Povedite računa o jetri i bubrezima.

Jarac –Današnji dan za vas ne donosi veće promjene na poslu, sve ostaje po starom. Voljena osoba pokazuje dosta nepovjerenja prema vama, a takav njen stav vas vrijeđa. Oboje možete da budete skloni svađi. Pod stresom ste.

Vodolija –Danas ste nekako distancirani od poslovnog okruženja i ne nalazite volje da se posvetite svojim obavezama. Partner očekuje pokretanje većih promjena u vašoj vezi, ali ste vi i dalje na neki način pasivni. Mogući problemi s grlom.

Ribe –Moguće je da će vam mnogobrojni nesporazumi na polju posla napraviti veće komplikacije. Voljena osoba djeluje udaljeno od vas i to vam se ne dopada. Očekuje vas nepovoljan period za ljubav. Osjetljivi su vam vrat i ramena

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku