Dnevni horoskop za 3. maj

post-img Foto: Horoscop
Horoskopius 03.05.2024. 08:10

Dnevni horoskop za 3.maj

Ovan –Jedna osoba danas pokušava da vas pridobije za svoje planove. Mislim da je vrijedno da je saslušate i da razmislite o njenim predlozima. Moguće je da će se ovo razviti u korektnu saradnju. Postupci nekog od članova porodice vam izazivaju nervozu. Nemojte unositi bespotrebno svađu.

Bik –Dobijate informacije koje su povoljne po vas, ali još uvek nijeste sigurni koliko smijete da se radujete unaprijed. Sa nestrpljenjem ćete čekati potvrdu onoga što ste čuli. Sa dvije osobe ćete imati flertovanje ili vrlo zanimljivu i podsticajnu komunikaciju.

Blizanci –Biće vam potrebno da vam neki ljudi izađu u susret, jer danas ni na koji način ne možete samostalno završiti sve obaveze koje imate. Možete trpjeti i pritisak od strane saradnika ili šefova. Partner je u jako dobrom raspoloženju i trudiće se da vas maksimalno odobrovolji.

Rak –Svjesni ste da su vam promene bukvalno nadomak ruku i danas ćete maksimalno ubrzati tempo. U drugom dijelu dana očekujte informacije ili papire koji su vam bitni. Vrlo značajan susret – moguće i sa bivšim emotivnim partnerom. Bićete prodrmani dešavanjima.

Lav –Danas ćete biti suočeni sa odlaganjima zbog kojih se možete uznemiriti ili iznervirati. Nemojte dizati tenziju sami sebi – ništa od onoga što želite vam se neće izmaći iz ruku, samo ćete morati da budete strpljivi još koji dan. Emotivno – odlična situacija.

Djevica –U poslovnom segmentu će se sve odvijati više ili manje korektno. U suštini na posao i nećete misliti nešto naročito, više su vas okupirala emotivna dešavanja. Neke stvari su se u prethodnim danima izdogađale koje su vam bukvalno izmakle tlo ispod nogu.

Vaga –Ako ste se oslonili na neke ljude i njihova obećanja, danas ćete morati da priznate sebi da ste debelo pogriješili. Neka vam ovo bude nauk za neki drugi put. Problemi u komunikaciji sa emotivnim partnerom. Vodite računa jer vaše riječi mogu biti teške.

Škorpija –Možete se suočiti sa preprekom u planovima ili dogovorima. Razgovori od kojih ste mnogo očekivali mogu krenuti potpuno drugačijim pravcem od onog koji vi priželjkujete. U odnosu sa voljenom osobom se potrudite da jasno kažete šta vam je na umu.

Strijelac –Dok ste sa jedne strane maksimalno aktivni i korektni kada su vaše obaveze u pitanju, s druge osjećate veliko nezadovoljstvo zato što ne možete da ostvarite pravu komunikaciju sa jednim saradnikom. U odnosu sa voljenom osobom povući ćete granicu.

Jarac–Vaše riječi imaju veliku težinu. Takođe, bitan je i momenat kada ćete ih uputiti sagovorniku. Zato, potrudite se da dobro razmislite i napravite plan prije nego što izađete sa predlozima ili primjedbama. Voljena osoba će smatrati da ste danas neuobičajeno teški.

Vodolija –Dobili ste čvrste garancije po nekim pitanjima koja su vam bitna, ali vi i dalje osjećate nesigurnost. Prosto ne smijete da se radujete unaprijed jer se bojite da će se vaši planovi u poslednjem momentu izjaloviti. Mogućnost tajnog susreta koji će odisati intenzitetom i fatalnošću.

Ribe –Na izmaku snaga ste po pitanju odnosa sa nekim saradnicima. Više ne znate na koji način da objasnite sagovorniku da nije u pravu i da radi pogrešno. Možete dići ruke od cijele ove priče. U emotivnom segmentu – velika potreba da znate svaki korak i potez voljene osobe.

 

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku