Dnevni horoskop za 30. april

post-img Foto: Horoscop
Horoskopius 30.04.2024. 07:18

Dnevni horoskop za 30. april

Ovan – Vi ste majstor improvizacije, pa ćete uspješno prebroditi prepreke koje se mogu pojavljivati u vidu zastoja nekih uplata. Postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna, dok se pojavljuje i osoba iz njihove prošlosti. Muče vas stomačni problemi.

Bik – Ovaj vikend mogu da obilježe važne vijesti koje mogu doprinijeti promjenama u vašem unaprijed zacrtanim planovima i aktivnostima. Bikovi se nalaze pred iskušenjem da pokvare jedno prijateljstvo. U pitanju može biti osoba koju duže vreijme poznajete. Nedostatak sna.

Blizanci – Ključ uspjeha nalazi se u komunikaciji. Neka vaša poznanstva mogu odigrati ključnu ulogu u promjeni posla ili unaprjeđenju. Bogat društveni život i mnogobrojni izlasci donijeće vam priliku da upoznate neobičnu, ali veoma zanimljivu osobu. Problemi zbog nervoze i nesanice.

Rak – Poslovna saradnja s prijateljima može se pokazati kao najbolja vaša investicija do sada. Rakovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Škorpije ili Jarca na nekom putovanju ili tokom odmora. Problemi sa stomakom.

Lav – Ovaj vikend će vam poslužiti za rekapitulaciju proteklog poslovanja. Bilo bi dobro da osmislite i rezervni plan. Period uspona i padova između vas i partnera dovodi vas u dilemu. Analizirate problem i razmišljate kako da riješite krizu povjerenja između vas. Više se odmarajte.

Djevica – Pred vama se otvara nova perspektiva na poslu. Atraktivna ponuda za saradnju sa inostranstvom zvuči vam primamljivo, ali se u isti mah plašite nepoznatog. Brojni izlasci donijeće vam priliku da upoznate srodnu dušu. Riba ili Rak posebno će se izdvojiti. Stomačni problemi.

Vaga – Akcenat ovog perioda je na vašem poznanstvu sa uticajnim ljudima. Upravo to može odigrati ključnu ulogu u pronalaženju boljeg posla. Zanimljiva situacija na ljubavnom planu sastoji se u tome što možete u isti mah osjetiti jaku privlačnost prema dvije osobe. Odlično se osjećate.

škorpija – Komunikacija na poslu može vam zadavati probleme. Atmosfera je negativna i to vas psihički opterećuje. Škorpije u ovom periodu očekuje posebno iskušenje. Postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koju poznajete preko posla. Oprez! Skloni ste povredama.

Strijelac – Ovaj dan će obilježiti značajne vijesti koje mogu poremetiti vaše ranije planove. Poseban uspjeh vas očekuje u turizmu i trgovini. Povratak bivše ljubavi može vam donijeti dilemu da li da pređete preko svega iz prošlosti i oprostite joj. Neophodan je odlazak kod oftalmologa.

Jarac – Postoje osobe na poslu koje vam mogu krišom podrivati radnu poziciju. Potrudite se da ih spriječite na vrijeme i odigrate pravi potez kojim ćete to uspješno spriječiti. Bogat društveni život donijeće vam zanimljivo poznanstvo sa osobom u znaku Vodolije ili Raka. Alergija.

Vodolija – Razmislite šta je to što je dovelo do propusta i pogoršalo vaš učinak na poslu. Završite započete projekte, da biste tek potom krenuli u novi početak. Vrlo lako možete da se upustite u strasnu i izuzetno uzbudljivu ljubavnu avanturu. Promijenite režim ishrane.

Ribe – Prevelik broj obaveza i proširenje kruga saradnika dovode vas u situaciju da oko sebe okupite tim pouzdanih saradnika. Vaš odnos s partnerom prolazi kroz turbulentan period. Moguće su konfliktne situacije, a povod može biti uzajamno nepoverenje. Zdravlje je solidno.

 

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku