Horoskop za april: Kakve nas astrološke promjene očekuju

post-img Foto: Horoscop
N.A. 04.04.2024. 09:25

Mjesec april je u znaku retrogradnog Merkura. Iako je u boji proljeća, ljubavi i novih početaka, april nam donosi i određene astrološke promjene.

Imaćemo Mars u znaku Riba, koji je tu sve do 30. aprila. Na globalnom nivou on može donijeti dosta problema. Uopšteno, kada su tajne u pitanju, dalje destinacije, mora, vode, kruzeri, brodovi, a odnosi se i na osobe koje su sklone porocima. Suštinski je dobar za duhovnost, molitve, meditaciju.

Venera će biti u Ovnu već krajem prve nedelje. Ona prelazi u vatreni znak Ovna, pa nemojte da vas iznenadi nagla potreba za ulaskom u veze, ali i za njihovo okončavanje. Venera je ovdje strastvena, direktna i svaka ljubav je kao prva, pa će se mnogi zaljubiti lepše nego ikad.

Merkur je u retrogradnoj fazi tokom aprila. Tu može doći do manjih problema. Nemojte biti ishitreni kao što je Merkur u Ovnu inače – dakle ne budite brzopleti, dobro razmislite o svojim odlukama, nije dobar period za bilo kakve promene ili novine.

Pun mjesec desiće se 24. aprila i to u Škorpiji. Sunce prelazi u znak Bika 20. aprila i to će doneti dosta povoljnosti zemljanim znacima ili ljudima koji imaju bitne planete u tim znacima, posebno u Biku.

Pomračenje Sunca će se desiti 8. aprila u znaku Ovna, što nagoveštava dosta promena i oslobađanje.

Izvor: Ona.rs

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku