Kupaći kostimi u trendu za ljetnju sezonu 2024

post-img Foto: Cobra Team/ BACKGRID/Backgrid UK/ Profimedia
24kroz7 13.05.2024. 10:54

Kupaći kostimi su jednostavan način da eksperimentišete sa stilom. Najpopularniji bikini trendovi 2024. godine su i klasični i koketni, a iznad svega: efektni.

Pogledajte listu od 5 trendi komada koje ćete ove sezone viđati svuda.

Upečatljivi detalji

Smjeli i šik, veliki metalni detalji koje su ovog ljeta prigrlile slavne ljepotice krasiće većinu kupaćih kostima. Obično su izrađeni u zaobljenim zlatnim oblicima, te pružaju trag sofisticiranosti svakom modelu. Ako vam je dosadilo da birate nakit svaki put kad idete na plažu, ovakvi kupaći kostimi su savršeni odabir.

Animal print

Print koji jednostavno ne može da zastari, pa ni kada su kupaći kostimi u pitanju. Pruža dodatno samopouzdanje na plaži i onaj “effortless” šik koji svi volimo.

Jako kontrastne boje

Kupaći kostimi u 2024. godini su u potpunosti posvećeni kontrastnim bojama. Bilo da su inspirisani francuskom rivijerom – u crno-bijelim tonovima ili kombinuju suprotne nijanse, u bikini svijetu suprotnosti se apsolutno privlače.

Metalik

U zlatnim, srebrnim ili živopisnim tonovima, kupaći kostimi ovog ljeta prave se od metalik tkanina.

Mekane teksture

Ako radije birate klasičan pristup kada su u pitanju kupaći kostimi, onda je trend mekanih tekstura pravi za vas. Od rebrastih tkanina i naboranih tekstila, u nježnim tonovima ili živopisnim paletama, veliki je izbor.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku