Nedjeljni horoskop od 17. do 23. juna

post-img Dnevni horoskop za utorak 9. jul
Horoskopius 17.06.2024. 06:23

Nedjeljni horoskop od 17. do 23. juna

Ovan
Ovnovi će napokon dobiti dugo očekivani emocionalni odmor nakon naporne prethodne nedjelje. Imaćete priliku za produktivan rad koji neće zahtijevati mnogo truda, a uz to ćete imati prijatne kontakte i komunikaciju. Moguće je i da ćete požnjeti plodove svojih prethodnih napora što će povoljno uticati na vašu finansijsku situaciju.Na romantičnom planu će samci imati prilike za nova poznanstva, a osvrt na prijateljstva i naklonosti dovešće do otkrića i promena u dijelu njihovog neposrednjog okruženja.

Bik
Bikove čeka potpuno predvidiv period. Ove nedelje će samo profesionalna sfera zahtijevati potrošnju energije i truda i to samo u određenim danima radne nedjelje. Ipak, ovo opušteno stanje bi sa nekim moglo odigrati okrutnu šalu zbog smanjenja kritičkog mišljenja, kao i povećane naivnosti. Čuvajte se prevaranata i šarmera. Zdravlje bi se moglo pogoršati sredinom nedjelje kod onih koji imaju hronične probleme sa endokrinim sistemom i bubrezima.

Blizanci
Blizanci bi morali da u prvoj polovini nedelje budu oprezni prilikom sklapanja novih kontakata i poznanstava, naročito ako je to povezano sa poslovnom ili romantičnom sferom. Neki bi mogli da upadnu u obmanu što bi moglo da dovede do materijalnih gubitaka. Druga polovina nedjelje bi trebalo da bude povoljnija. Mnogi će zablistati na raznim događajima pokazujući inteligenciju i smisao za humor. Karijerna pitanja bi se mogla povoljno riješiti u drugoj polovini nedjelje. Zdravlje će biti stabilno, ali to ne isključuje potrebu za prevencijom hroničnih bolesti.

Rak
Rakovi će biti rastrzani između posla i kuće. Na profesionalnom planu od vas će se zahtijevati mnogo truda i vremena, a članovi porodice će početi da se vrijeđaju i prigovaraju zbog nepažnje i kašnjenja na poslu. Kako se pun Mjesec bude bližio, anksioznost će se povećavati, obično zbog nesvjesnih strahova. Finansije će biti stabilne, a manjak u kašnjenju sa finansijama neće imati značaj uticaj na cjelokupnu situaciju. Zdravlje će biti dobro.

Lav
Lavovi će biti zaokupljeni problemima u odnosima i sopstvenim zdravljem. Mnogi će moći da optimizuju komunikaciju sa kolegama na poslu i da razjasne i riješe nesporazume sa nekim prijateljima i poznanicima. Odnosi sa rođacima će se takođe poboljšati. Na romantičnom planu vas očekuje niz prijatnih trenutaka, naročito kod onih koji su u potrazi za srodnom dušom. Na finansijskom planu bi mogli da naiđete na poteškoće zbog neracionalnog trošenja pod uticajem trenutnih emocija.

Djevica
Za Djevice će ova nedjelja početi nesporazumima. Odnosi sa partnerima će biti na glavnom udaru i kada je i poslovni i romantični dio života u pitanju. Dobra opcija bi bila da se situacije razjasne bez odlaganja, ali neće u svim slučajevima biti moguće sprovesti takav scenario. Mnogi će biti skloni brigama, iluzijama i pripisivanju nepostojećih misli ili motiva svojim partnerima. Do sredine nedjelje, situacija obećava da će se razbistriti. Zdravlje neće praviti prevelike probleme.

Vaga
Vage će imati značajne uspjehe u rješavanju onih problema koji su dugo odlagani zbog oklijevanja. Mnogi će konačno moći da donose važne odluke, a onda da isto tako aktivno počnu da ih sprovode. Oni koji se bave komercijalnom sferom, komunikacijama i umjetnošću će osjetiti poboljšanje. Vaša osjećanja će varirati tokom cijele nedjelje, ali vikend obećava dobro raspoloženje. Analiza nekih životnih neuspjeha pomoći će mnogim Vagama u budućnosti da promijene svoj stav i metode djelovanja u sličnim situacijama.

Škorpija
Škorpije će morati intenzivno da rade na nekim novim projektima koji su zanimljivi i isplativi. Predstavnici znaka će biti puni energije i snage što će za sobom povući promjenu životnog prostora oko njih. Delimično se može promijeniti i neposredno okruženje u kome će se pojaviti interesantni i intelektualno razvijeni i snalažljivi pojedinci. Na romantičnom planu ćete se oduševiti svijetlim emocijama, poklonima i pažnjom. Finansije će se drastično poboljšati nakon utorka. Zdravlje će biti stabilno.

Strijelac
Strijelčevi će imati aktivnu nedjelju, punu susreta, komunikacije, novih utisaka i tokova informacija. Veliki broj ljudi će moći da poboljšaju svoje zdravlje baveći se intenzivnim liječenjem blago uznapredovalih bolesti. Finansije će biti nestabilne zbog intenzivne potrošnje, ali stvari neće doći u kritičnu situaciju. U prvoj polovini nedjelje je poželjno aktivnosti svesti na minimum, a u drugoj polovini bi mogli da postignu značajan uspjeh.

Jarac
Moguća su kraća putovanja ove nedjelje. Jarčevi će moći mnogo toga da postignu u svojim trenutnim profesionalnim poslovima, kao i da vide svoje izglede za blisku budućnost. Mnogi bi mogli da dobiju priliku da promijene posao tokom putovanja i ove ponude treba pažljivo prihvatati. Finansije će biti u redu, uz razumnu uštedu, a moći ćete i da potrošite značajne sume na ono o čemu ste dugo sanjali. Zdravlje se može pogoršati tokom punog mjeseca, a mirniji način života će vam biti od pomoći.

Vodolija

Za Vodoliju će sedmica biti produktivna i na poslu i u kućnim poslovima. Ne samo da ćete uspjeti da uradite mnogo, već će moći i da započnu nove perspektivne projekte. Mnogi će osjetiti dobar emotivni naboj od bliskih prijatelja koji ne samo da će vam pružiti pomoć i podršku, već će i pronaći dodatnu motivaciju za postizanje svojih ciljeva. Finansije će biti prilično stabilne, a prilike za povećanje prihoda se mogu javiti u drugoj polovini nedjelje. Romantična sfera će biti aktivna za one koji se nalaze na početku veze.

Ribe
Ribe će morati da optimizuju radne procese koji su bili u haotičnom stanju i donosili probleme. Većina će dobiti ovu organizacionu borbu koja će se najbolje odraziti na buduće aktivnosti. Zdravlje bi se moglo pogoršati bliže vikendu, a pravilan odmor će vam pomoći da vratite zdravlje u najtrivijalnijem smislu. Puno sna, ukusne hrane i svježeg vazduha. Finansije će biti stabilne, a kupovina će biti prijatna i korisna. Promjena imidža u ovom periodu nije preporučljiva, ali možete posjetiti kozmetologa, frizera i još mnogo toga.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku