Nedjeljni horoskop od 20. do 26. maja

post-img Dnevni horoskop za utorak 9. jul
Horoskopius 19.05.2024. 22:41

Nedjeljni horoskop od 20. do 26. maja

Ovan – Za Ovna će ova nedjelja biti prilično prosperitetna i produktivna. U prvoj polovini sedmice svi napori će biti usmjereni na profesionalnu sferu, a u drugoj akcenat će se premjestiti na romantiku i sve što je sa njom povezano. Takođe, zdravlju ćete morati da posvetite pažnju jer osim rizika od pogoršanja hroničnih bolesti, na udaru može biti i vaš mišićno-koštani sistem. Posebno treba da budete oprezni kada se bavite sportom, vozite automobil, bicikl ili skuter. Materijalna situacija biće prilično stabilna i donijeće nove razloge za optimizam.

Bik – Bik će veći dio nedjelje biti opušten i zadovoljan, na poslu će biti mirno, a vi ćete imati želju da se opustite nakon napornog rada. Predstavnici vašeg znaka će provoditi dosta vremena u lenčarenju i zabavi, uživanju u ukusnoj hrani, piću i prijatnoj komunikaciji s najmilijima. Međutim, krajem nedjelje neki od vas mogu osjetiti prilično jak nalet emocija i romantike jer će vam neočekivani poslovni sastanci i komunikacija s kolegama najvjerovatnije otvoriti mogućnost za romansu, pa čak i ozbiljnu vezu. Zdravlje će uglavnom biti stabilno, a finansijska strana predvidiva.

Blizanci – Blizanci će imati dobre mogućnosti da razviju svoju karijeru i povećaju svoje kompetencije u profesionalnoj oblasti. Neki predstavnici vašeg znaka mogu dobiti unaprjeđenje, osvojiti nova područja rada i steći nezavisnost. Oni čije su aktivnosti vezane za informisanje, transport i trgovinu moći će da povećaju prihode uz pomoć novih kontakata, veza i zaključenih ugovora. Romantična sfera će takođe biti dinamična, kako za one u vezi, tako i za trenutno slobodne predstavnike znaka – i jedni i drugi će moći da poboljšaju svoju poziciju u vezama, steknu nova poznanstva i pronađu simpatiju, pa i pravu ljubav.

Rak – Ova nedjelja će Rakovima pružiti prilike da promijene nešto u odnosu s partnerima u braku ili u poslu. Neki će uspjeti da postignu kompromis o dugogodišnjim sukobima, izjednače u svoju korist i preurede dio zajedničkog života. U periodu punog Mjeseca neće biti lako da obuzdate svoje negativne emocije i nezadovoljstvo, pa bi tipični predstavnici vašeg znaka trebalo da smanje komunikaciju, a bolje je da pomjerite poslovne sastanke za neki drugi dan. Takođe ne bi trebalo da vozite auto osim ako nije neophodno. Zdravlje vam se može blago pogoršati u drugoj polovini nedjelje zbog emocionalne napetosti ili stresa, ali će finansijska situacija biti stabilna.

Lav – Ova ndjelja će Lavovima donijeti velike mogućnosti da ostvare svoje ciljeve. U prvi plan će doći i oni čije su aktivnosti vezane za umjetnost – sve zahvaljujući neobičnim radovima ili kreativnim proizvodima. Aktivnosti u oblasti oglašavanja i PR-a takođe će donijeti zaslužen uspjeh i pristojne materijalne nagrade. Moraćete da održavate svoje zdravlje jer stres iz prethodnog perioda neće najbolje uticati na vaše blagostanje. Roditelji Lavovi će biti više zaokupljeni problemima svoje djece nego inače. Romantična sfera će vas primorati da mobilišete svoje unutrašnje resurse kako biste izazvali osjećaj divljenja kod obožavalaca ili partnera.

Djevica – Djevicama će na dnevnom redu biti jednostavnost i jasnoća u svemu. U romantičnoj sferi takođe ćete morati da dovedete stvari u red jer nepredvidljivost u odnosima nije baš pogodna za predstavnike vašeg znaka, to kod vas izaziva nelagodnost i iritira vas. Vi volite strukturu i red, pa nastojite da to sprovedu u svim oblastima svog života. Zdravstveno stanje može da se pogorša u drugoj polovini nedjelje, ali to se odnositi na starije ljude, kao i na one koji imaju kardiovaskularne bolesti. Finansijska situacija biće stabilna, a o izgledima za karijeru možete razgovarati sa menadžmentom pred naredni vikend.

Vaga – Vi ćete ovu sedmicu posvetiti sferi romantike, ljubavi i veza. Mnogi od vas će morati da obrate pažnju ne samo na svoje partnere, već i na obožavaoe, čiji će se broj značajno povećati. Komuniciraćete se mnogo ljudi, i stvarnom životu, ali i u virtuelnom, što će vam donijeti zadovoljstvo, podići će vam raspoloženje i samopoštovanje. Profesionalna sfera vam neće biti prioritet u ovom periodu, ali ipak ne treba da dozvolite da stvari idu svojim tokom. Finansijska situacija će vas obradovati u drugoj polovini nedjelje, a kupovina za vikend biće prijatna i korisna u isto vrijeme. Što se zdravlja tiče, Vage treba da obrate pažnju na endokrini sistem.

Škorpija -Škorpije će osjetiti razne energije i moći će da okrenu više situacija u svoju korist. Posao će vam oduzeti dosta vremena u prvoj polovini nedjelje – moraćete više da se bavite političkim pitanjima, što će vam pomoći da ostvarite svoje poslovne ambicije. Sredinom nedjelje u prvi plan će doći psihološki problemi, ali i mistični događaji u životu tipičnih predstavnika vašeg znaka. Moraćete da traže odgovore i rješenja u oblasti ezoterije. Inače, uspjeh će biti moguć i u tim oblastima. Krajem nedjelje će vam se aktivirati romantična sfera – uživaćete u pažnji suprotnog pola, dobijati komplimente, poklone i priznanja. Biće to ljubav na prvi pogled.

Strijelac – Osjetićete emocionalni pad početkom nedjelje, ali vaše raspoloženje i dobrobit počeće brzo da se popravljaju. Neki od vas će moći da ostvare planove vezane za materijalnu sferu, kreativnost i umjetnost. Privrednici mogu da prošire svoj uticaj u poslovnoj sferi, da ostvare ono što žele ili dobiju povoljne uslove za poslovanje. Vaša finansijska situacija će se polako ali postojano poboljšavati, ali sa zdravljem biste mogli imatii ozbiljne probleme. Jedino čega treba da se plašite jesu povrede, ali možete ih izbjeći ako fizičku aktivnost i vožnju automobila smanjite na minimum. U ljubavi konačno počnju da vam cvjetaju ruže, posebno još nijeste u ozbiljnoj vezi.

Jarac – Ove nedjelje nastavićete da radite na svojim emocijama i u tome značajno napredovati. Moći čete da shvatite prave razloge za svoje bolne reakcije na događaje ili pojedince, kao i da usavršite tehnike da se smirite. U profesionalnoj sferi može vam se otvoriti fantastična mogućnost, a tu biste mogli da tražite savjet od najbližih prijatelja. Žaliće se Jarčevi koji imaju hronične probleme, ali nisu isključene ni virusne infekcije u prvoj polovini nedjelje. Finansijska situacija biće vam na istom nivou kao u prethodnom periodu, ali u ljubavi su izvjesne promjene.

Vodolija – Vodolije će prvi deo nedjelje provesti sasvim mirno i predvidljivo, obavljajući zadatke u kući i na poslu. Krajem nedjelje napustićete rutinu i tada će romantična sfera doći u prvi plan. Neočekivana poznanstva i iznenadni sastanci će djelovati veoma inspirativno na predstavnike vašeg znaka, pa ćete osjetiti nalet energije i pozitivnosti. Vodolije u vezi će takođe doživjeti prijatne emocije, uživajući u komunikaciji sa svojim partnerom. Vaše zdravlje će biti prilično dobro, s tendencijom da poboljšate blagostanje. Što se tiče finansija, i u tom segmentu imaćete blagi napredak.

Ribe – Pred Ribama je zanimljiva i emotivno nabijena nedjelja. A glavna oblast u kojoj ćete se truditi nesumnjivo će biti romantična, što će donijeti mnogo živopisnih i nezaboravnih situacija i emocija. Dugogodišnja simpatija koja je nestala iz vašeg vidokruga pre nekoliko godina mogla bi se oglasiti – i donijeti zanimljivu komunikaciju, nostalgiju i, moguće, izjavu ljubavi. Profesionalna sfera neće zahtevati mnogo napora, pa ćete moći da kombinujete posao i lični život sa svim pratećim hobijima i interesovanjima. Vaše zdravlje će biti prilično stabilno, a finansijska situacija predvidljiva.

POVEZANI ČLANCI

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku