Savjeti za kupovinu: “Zara online” i u prodavnici

post-img Foto: Guliver/Shutterstock
Marie Claire 05.05.2024. 16:00

Trikovi od zaposlenih.

Ako kupujete u Zara prodavnici ili “online”, ovi savjeti za kupovinu će vam sasvim sigurno uštedjeti vrijeme i što je još važnije, novac.

Najbolje vrijeme za Zara kupovinu

Ako ste ljubitelj odlaska u Zara prodavnice, jutro je najbolje doba za šoping. Sačekajte okvirno vrijeme doručka kada su nove zalihe izložene i nema gužve u blizini, što znači da ćete uštedjeti na čekanju u redu za svlačionicu ili plaćanja.

Kako lakše pretraživati na “Zara online”?

Ne može se poreći da je “Zara online” prodavnica vizuelno privlačna zahvaljujući brojnim fotografijama. Međutim, to otežava pretraživanje i samu kupovinu. Ali imamo savjet, ukoliko ga još uvijek niste otkrili. Ako odete na gornji dio sajta u okviru kategorije, vidjećete tri ikonice. Kliknite na drugu ili treću opciju i artikli će se pojaviti na uredan i prepoznatljivi način.

Novi i rasprodati artikli

Propustili ste neki artikal? Većina Zara bestselera se često obnavlja, čak i godinu dana kasnije, ako su bili izuzetno popularni. Oni se često mogu naći u odjeljku “Must Haves”, na osnovu ponašanja kupaca prilikom kupovine i pretraživanja.

Ako će artikal ubrzo biti dostupan, vidjećete poruku „uskoro“ sa kovertom pored veličine koja je rasprodata. Kliknite na nju da dodate svoju adresu e-pošte, a zatim ćete biti obaviješteni čim bude na stanju.

Zara je, takođe, počela da dodaje novitete prije nego što se lansiraju, kao neka vrsta zavirivanja, tako da je ovo dobar način da ne propustite nova lansiranja.

Kako pronaći jeftinije artikle u Zara prodavnici?

Očigledno, u Zari se najskuplji artikli nalaze u prvim redovima, sa ciljem da privuku što više kupaca. Dakle, ako želite da prođete jeftinije, idete do zadnjeg dijela prodavnice. Ovo je često mjesto gde ćete pronaći artikle po akcijskim cenama, čak i nakon što je rasprodaja završena.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku