Vikend horoskop za 25. i 26. maj: Blizancima i Strijelcu subota važan dan

post-img Dnevni horoskop za srijedu 10. jul
24kroz7 25.05.2024. 07:00

Ovan – Vaš stil komunikacije bi mogao da se poboljša u narednom periodu. Jupiter u Blizancima će posebno biti pogodan za one u prodaji, marketingu i medijima. Savršeno je vrijeme da uložite u naprednu obuku ili da unajmite konsultanta koji će vam pomoći da poradite na svojim veštinama. Vaša poetska i kreativna strana će takođe doći do izražaja, naročito u ljubavi. U nedelju ćete se posvetiti obavezama.

Bik – U prethodnom periodu ste mogli da se posvetite sebi i razjasnite svoje lične ciljeve. Pogledajte koliko ste napredovali i budite ponosni na sebe. Sada će započeti profitabilan i uspešan ciklus od 12 mjeseci. U nedjelju bi mogla da vam se javi naizgled savršena vizionarska ideja. Međutim, mogli biste da pregorite ako prebrzo požurite u to da je ostvarite.

Blizanci – Subota će biti jedan od najvažnijih dana za vas Blizanci. Ovo će biti godina povećane vitalnosti, optimizma i samopouzdanja. Ipak, nemojte se opuštati i čekati da nagrada stigne sama od sebe. Jupiter u vašem znaku će vas podstaći na hrabre rizike. Biće mnogo prilika da ponovo osmislite svoj život. U nedelju ćete imati potrebu da ostanete sami i nipošto je nemojte zanemariti.

Rak – Dajte tim društvenim leptirovim krilima da se odmore. Oslobodite se onoga što više ne funkcioniše i dozvolite drugima da vas podrže umjesto da pokušavate da sve uradite sami. Blago je još uvijek zakopano u dubinama, kada je u pitanju vaš ljubavni život. Mjesec u Jarcu će u nedelju staviti u centar pažnje ključnu vezu. Budite uporni u traženju onoga što vam je potrebno.

Lav – Tokom protekle godine ste učinili mnogo toga, a sada je vrijeme da ponovo osmislite svoj društveni život koji uključuje humanitarni rad i napore da svijet učinite boljim mjestom. Pod uticajem trigona Venere i Plutona i jedno prijateljstvo bi moglo da počne da liči na nešto više. Nedeljni mjesec u Jarcu će staviti vaš fokus na zdravlje i organizaciju. Posvetite se dugo zatrpanim inboksima i popravite te neispravne uređaje.

Djevica – Stvari bi se mogle poprilično ubrzati ovog vikenda. U narednom periodu ćete imati neprekidan tok mogućnosti za karijeru koji vas mogu podstaći na nov nivo uspjeha. Procijenite svoje najveće ciljeve u životu i uvjerite se da ste na dobrom putu ka njima. U nedjelju će Mesec podstaći vašu kreativnost i strast. Ne dozvolite da vas preterano razmišljanje omete.

Vaga – Fokusirajte se na svoju ličnu viziju. Od vas će se u subotu tražiti da proširite vidike i usmjerite pogled ka nečem uzbudljivijem. Šta su vaši najveći snovi koje stalno odgađate pod pretpostavkom da ćete ih jednog dana zaobići. Majka priroda će biti vaša inspiracija, pa izaberite pejzažnu lokaciju.  U nedjelju ćete želeti da uživate u udobnostima doma. Iako ste im možda obećali cijelio dan, možda ćete morati da izmenite planove.

Škorpija – Spremite se da doživite nove ekstreme emocionalnosti. U ovom periodu, površne teme neće biti interesantne, a veze i spajanja će vam uzburkati dušu. Tražićete odgovore na velika životna pitanja i načine da stvorite vrstu trajnih veza za kojima vaše srce žudi. Takođe ćete biti magnet za bogatstvo i mogli biste da napravite investiciju koja se isplati pod uslovom da preduzmete pametne i proračunate rizike umjesto da se kockate. U nedjelju pokušajte da otkažete neke planove inače ćete biti pretrpani i ništa vam neće prijati.

Strijelac – Opet vam je ljubav na umu i ne možete je zaobići. Stvari bi mogle ubrzo postati veoma uzbudljive. Ukoliko ste sami, ovo bi mogao biti srećan dan za vas. Ako ste u paru vjerovatno ćete produbiti i poboljšati svoj odnos i učiniti ga zvaničnim. Izađite iz zone udobnosti. Dijelite informacije o sebi i postavljajte radoznala pitanja o njima. Drugi dan vikenda pokušajte da ustanete ranije kako biste završili sve obaveze, jer ćete u suprotnom biti pod stresom.

Jarac – Da li ste spremni da zasučete rukave? Bićete željni da svoje zdravlje, kondiciju i radnu rutinu vratite u stabilan red. Ako možete to da zamislite, možete to i da ostvarite – a vaš marljiv znak može da ostvari bilo šta. U subotu uključite “Spotify” i pronađite zanimljivu listu dok pospremate po kući. Tokom sljedećeg dana se posvetite prirodi i spontanosti u kojoj ćete zasluženo uživati.

Vodolija – Ove subote flertujte, zavodite i pratite svoju muzu do mile volje. Takođe biste mogli da priznate svoja dublja osjećanja u subotu, podstičući vaše želje i dajući vam hrabrosti da flertujete. I nemojte se brinuti ako budete djelovali smotano na trenutke, to će vas učiniti pristupačnijim i dražesnijim. U nedjelju će vas Mjesec u Jarcu podstaći na malo odmora, ali izgleda da vaš kompletan raspored i nema prostora za to.

Ribe – U subotu će vam u fokusu biti ideja o stanovanju i možda promjeni adrese. Da li želite da renovirate ili da kupite sopstveni stan? Primjena nekoliko feng šui principa može da probudi novu energiju u prostoriji koja je teška i neprijatna. Pazite na svoj budžet i budite otvoreni o svim ograničenjima. Nema potrebe da svima plaćate kafu.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku