Abazović: DPS raste zbog Spajića, Mandića i Bečića

post-img Dritan Abazović – Foto: Nova M (prtsc)
autor-img 24KROZ7 03.10.2024. 09:17

Lider Građanskog pokreta URA i bivši premijer Dritan Abazović uputio je oštre kritike aktuelnoj Vladi Crne Gore na društvenoj mreži Iks, komentarišući trenutnu političku situaciju i ulogu Demokratske partije socijalista (DPS).

U svom saopštenju, Abazović je sarkastično naveo da bi, da je na mjestu bivšeg predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, “svaki dan pravio žurke” posmatrajući kako aktuelna vlast, prema njegovim riječima, radi u korist DPS-a.

– Logično je da će DPS da raste kad ima Spajića, Mandića i Bečića naspram sebe. Dok smo vodili 43. Vladu, žurki DPS-a nije bilo, nego su sa 40% pali na 20 odsto. Građani, kad vide ove diletante, kažu: “Neka se vrate oni stari”. Ipak, nećemo to dozvoliti“, naveo je Abazović.

U svojoj objavi Abazović nije štedio riječi ni za svoje političke konkurente, ističući da njihova nesposobnost i politički potezi doprinose jačanju DPS-a, stranke koja je godinama bila na vlasti. Nazvao ih je “korisnim idiotima” koji, prema njegovom mišljenju, svojim postupcima direktno doprinose političkom oporavku DPS-a.

Abazović je dodao da će se Građanski pokret URA nastaviti boriti protiv populizma, nacionalizma i kriminala, zalažući se za građansku, evropsku i ekološku Crnu Goru. Njegova poruka odražava jasnu kritiku trenutnog političkog stanja i najavu daljih političkih poteza u borbi za očuvanje demokratskih i evropskih vrijednosti.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku