Abazović: PES povukao amandmane kojim se predviđala epska pljačka državne imovine

post-img Dritan Abazović Foto: Rade Koprivica
autor-img 24KROZ7 14.08.2024. 16:07

Lider građanskog pokreta URA Dritan Abazović, u svojoj najnovijoj objavi na društvenim mrežama označio je povlačenje amandmana koje je predložila Pokret Evropa sad (PES) kao značajnu pobjedu za građane. Prema Abazoviću, ovi amandmani su predviđali „epsku pljačku državne imovine“.

– Poštovani građani, danas je dan za slavlje! PES je povukao amandmane koji su namjeravali da sprovedu epsku pljačku državne imovine. Ova odluka predstavlja još jednu pobjedu građana protiv neodgovorne Vlade koja je bezobzirno igrala sa sudbinom naše zemlje – napisao je Abazović na Fejsbuku.

– Nema više igranja sa narodom, na svakom koraku ćemo vas raskrinkavati. Vidimo se u petak na Skupštini da pojasnimo kome se ovo sve namještalo i za koga radi ova diletantska družina – dodao je Abazović

Abazović je dodao da postoji mogućnost da vlast ponovo pokuša da podnese nove amandmane sa ciljem da „zamažu oči narodu“ i institucionalizuju pljačku. Ipak, naglasio je, Abazović da je URA je spremna da se suoči sa tim scenarijem i nastavi borbu za transparentnost i pravdu.

Očekuje se da će Abazović i njegovi saradnici tokom narednih dana pruže više informacija o detaljima ove situacije i planovima za buduće akcije.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku