Abdić i Šaranović zajedno na pijaci

post-img
autor-img 24KROZ7 14.09.2024. 19:33

Tokom predizbornih kampanja, kao nepisano pravilo, predstavnici političkih partija, učesnica na izborima, posjećuju mjesta koja u svakodnevici, mnogi od njih, rijetko ili nikada ne posjećuju.

Zelene pijace, zbog velike frekventnosti, su jedno od najprivlačnijih mjesta u tom kontekstu.

Tako je danas Zelena pijaca u Gintašu bila odredište predstavnika dvije različite liste koje učestvuju na predstojećim lokalnim izborima u Glavnom gradu.

To ne bi bilo ništa neuobičajeno da se u isto vrijeme i na istom mjestu nisu našli nosilac liste DPS-a “I riječju i djelom – dr Nermin Abdić” i funkcioner Demokrata Crne Gore i aktuelni ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović čija partija na lokalnim izborima nastupa u koaliciji sa Pokretom Evropa sad.

Vremenski kratka kampanja ili loše planiranje, tek na udaljenosti od svega par desetina metara obojica su ljudima koji su se tu zatekli objašnjavali svoje viđenje daljeg razvoja Podgorice.

Imali smo priliku ranije da se susretnemo sa podrškom dvijema različitim listama koju je ista osoba dala u izjavama za dva medija, ali ne i sa aktivnostima političkih oponenata u isto vrijeme na istom mjestu.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku