Adžic: Mandić i Spajić nastavljaju antizapadnu politiku i urušavaju intitucije

post-img Filip Adžić Foto: Rade Koprivica
autor-img 24KROZ7 19.08.2024. 13:37

Filip Adžić, potpredsjednik Građanskog pokreta URA i poslanik u Skupštini Crne Gore, oštro je kritikovao  političke poteze Andrije Mandića i Milojka Spajića, nazivajući ih pokušajem daljeg urušavanja institucija i nastavkom antizapadne politike.

Adžić je u svom saopštenju istakao da je predlog Andrije Mandića da Savjet za odbranu i bezbjednost više ne donosi odluke jednoglasno “pokušaj uvećanja sopstvenog uticaja”. Prema njegovim rečima, ovaj potez je dio šireg plana koji ima za cilj slabljenje institucija i jačanje antizapadne agende.

– Spajić je, suočen s brojnim aferama, neispunjenim obećanjima i opadajućim članstvom i podrškom birača, primoran da pristane na Mandićeve ucjene kako bi i dalje mogao koristiti Crnu Goru kao privatnu firmu za ostvarivanje ličnih profita -rekao je Adžić.

On je dodao da je siguran da će građani Crne Gore, kao i najozbiljni vojno-politički savez, spriječiti namjere političkih diletanata i njihovih saveznika da Crnu Goru predstave kao nepouzdanog partnera u NATO-u i time je skrenuti sa evropskog puta.

– Naša budućnost je u evroatlantskim integracijama i stabilnosti, a ne u politici koja ugrožava naše međunarodne odnose i unutrašnju koheziju –  zaključio je Adžić.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku