Ana Novaković-Đurović: O aktivnostima Abazovića i Adžića u borbi protiv organizovanog kriminala najbolje govori povjerenje EUROPOL-a

post-img Ana Novaković-Đurović
R.B. 14.04.2024. 15:01

– Miloš Pižurica i Pokret Evropa sad danas navodno podržavaju rad Šukovića i Novovića, jer im napadi i pokušaj diskreditacije nijesu uspjeli – istakla je poslanica Građanskog pokreta URA Ana Novaković – Đurović, u reagovanju na navode poslanika Pokreta Evropa sad Miloša Pižurice, objavljući video snimak na kojem pomenuti poslanik napada načelnika Specijalnog policijskog odjeljenja Predraga Šukovića na sjednici Odbora za bezbjednost i odbranu Skupštine Crne Gore.

Sedma sjednica Odbora za bezbjednost i odbranu 09.02.2024

Novaković – Đurović je navela da su o aktivnostima 43. Vlade u borbi protiv kriminala i korupcije stav iznijeli i EUROPOL i Evropska komisija, a da su Abazović i Adžić povratili povjerenje EUROPOL-a, te da se zahvaljujući toj saradnji danas, između ostalog, dostavljaju Skaj prepiske.

– O našim vezama sa Bemaxom najbolje govori činjenica da je 43. Vlada oborena na inicijativu Bemax-a. Uz to, Bemax vodi postupak protiv Dritana Abazovića koji ih je direktno optužio za učešće u švercu cigareta. Stoga su ocjene poslanika Pižurice i njegovih kolega irelevantne, smiješne i prokazane – dodala je Novaković – Đurović.

– Čekamo da oduzmete koncesiju Mićunoviću i pokažete da niste kukavice,
dan deseti – zaključila je ona.

24kroz7

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku