Boris Marinović nosilac liste CEP-a za lokalne izbore u Podgorici

post-img Foto: Crnogorski evropski pokreta (CEP)
autor-img 24KROZ7 20.08.2024. 09:39

Crnogorski evropski pokret (CEP) saopštio je da će na predstojećim lokalnim izborima u Glavnom gradu, nosilac njihove liste biti advokat Boris Marinović iz Podgorice. Marinović, ugledni pravnik sa dugogodišnjim iskustvom, predvodiće CEP-ovu listu u trci za glasove građana Podgorice.

– CEP je u završnoj fazi uspješnog prikupljanja potpisa podrške listi za samostalni izlazak na lokalnim izborima u Podgorici – navodi se u zvaničnom saopštenju ove političke organizacije. Prikupljanje potpisa je ključni korak koji CEP planira da završi u narednim danima, što će im omogućiti da se formalno uključe u izbornu trku.

Na sinoć održanoj sjednici, organi partije su jednoglasno odlučili da lista nosi naziv: „Crnogorska evropska partija – Novak Adžić“. Ovim imenom, CEP odaje priznanje dugogodišnjem članu i jednom od osnivača partije, Novaku Adžiću, koji je ostavio značajan trag u njenom razvoju.

– Podgorički izbori se očekuju sa velikim interesovanjem, a CEP će, predvođen Marinovićem, nastojati da osvoji povjerenje građana i postane značajan faktor u lokalnoj politici. Sa pravnikom njegovog kalibra na čelu, CEP se nada uspjehu i ostvarivanju svojih ciljeva na predstojećim izborima – poručuju iz te partije.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku