Borovinić-Bojović: Donosimo stabilnost i sigurnost, nastavljamo razvoj Podgorice

post-img Foto: Za budućnost Podgorice
autor-img 24KROZ7 13.09.2024. 14:30

Kandidati za odbornike koalicije “Za budućnost Podgorice – grad svih nas”, koju predvodi Jelena Borovinić Bojović, nastavljaju susrete sa građanima kako bi saslušali potrebe i probleme sa kojima se Podgoričani suočavaju. U razgovoru su, pored građana, učestvovali predstavnici Skupština stanara, saopšteno je iz koalicije Za budućnost Podgorice.

Kako su kazali, Jeleni Borovinić Bojović je čast i zadovoljstvo što ima priliku da ponovo vidi poznate ljude sa kojima je razgovarala prethodnih godinu i po dana.

– Mi donosimo stabilnost, mi smo pouzdan partner, mi donosimo sigurnost i tražimo podršku od vas da nastavimo da radimo u interesu svih građana. Nažalost, bivši režim i njihovi novi saveznici su, u želji da ponovo uzmu funkcije i budžet Podgorice u svoje ruke, odlučili da zaustave razvoj grada i odvedu nas na izbore. Mi ćemo na ovim izborima pobijediti ponovo i preuzeti odgovornost za stvaranje uspješnog i jakog grada svih nas. Zato nastavljamo da razgovaramo sa vama, Podgoričanima koji vole Podgoricu, kako bismo čuli vaše mišljenje i kako bismo zajedno rješavali probleme koji nas svakodnevno pogađaju – kazala je Borovinić Bojović.

Istakli su da je DPS od građana krio mogućnosti, svjesno ih čuvao za podobne i degradirao slobodu. Mi vraćamo pravdu građanima u ruke, spremno dočekujući svako dobro rješenje.

Kandidatu za odbornika, Andriji Baboviću, značajna je stalne komunikacija sa građanima.

– Susret u Radovču pravo je mjesto za ovakve razgovore – rekao je Babović.

Istakli su da nedostatak zelene površine, stare, neodržavane i nesigurne stambene zgrade, ali i škole i vrtići koje moramo obnoviti, rekonstuisati i napraviti ih bezbjenim i dobrim mjestima za život.

– Popravićemo ovakvo stanje. To je naša vizija, to je naš plan za budućnnost Podgorice. Mnogo smo uradili za samo 15 mjeseci, naši rezultati su vidljivi. Nastavljamo da stvaramo Podgoricu u kojoj će svi željeti da ostanu. Privremeno smo zaustavljeni u razvoju Podgorice, ali nećemo dozvoliti da naši planovi ostanu na papiru. Mi ne želimo da obećavamo, već da isporučimo rezultat koji će značiti ljudima –  zaključuje se u saopštenju.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku