Eraković: Demanti Stejt Departmenta, još jedan diplomatski šamar Spajićevoj Vladi

post-img Jevto Eraković
24kroz7 08.05.2024. 11:54

Spoljna politika Crne Gore sve više liči na cirkus. Ta činjenica ne bi predstavljala toliki problem ukoliko bi se šteta odnosila samo na premijera Spajića i resorne ministre. Nažalost pogubne posljedice diletantskog vođenja politike trpe država Crna Gora i njeni građani, navodi se u saopštenju Jevta Erakovića potpredsjednik DPS Crne Gore i poslanika u Skupštini Crne Gore.

Danas smo saznali kako je poslanica vladajućeg PES-a, Jelena Nedović, u nastojanju da opravda nejasan i nedefinisan, a prije svega kukavički stav Vlade Crne Gore prema Rezoliciji o genocidu u Srebrenici, izmislila da su Sjedinjene Države posredovale prilikom izrade amandmana na predloženi tekst Rezolucije. Demanti Stejt Departmenta da Vašington ne posreduje u vezi sa amandmanima Crne Gore, novi je diplomatski šamar nezreloj i neozbiljnoj Vladi.

– Pitamo Vladu Crne Gore i konstituente vladajuće većine – kada je kraj njihovom blamiranju? Koliko još paf-paf udaraca će morati da istrpe, kako bi shvatili da se na ovakav amaterski, neozbiljan i neznaven način ne vodi spoljna politika jedne ozbiljne države, kakva je Crne Gora, zaključuje se u saopštnju DPS-a.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku