Fudbalsko ljeto u Podgorici: Počinje ”Trofej Podgorice”

post-img Foto: Sekretarijat za sport Glavnog grada
autor-img 24kroz7 16.07.2024. 15:17

Kultni Stadion malih sportova u Podgorici spreman je da ugosti treće izdanje jednog od najpopularnijih sportsko-rekreativnih događaja u glavnom gradu Crne Gore – “Trofej Podgorice”. Organizatori iz Fudbalskog kluba Centar, uz podršku Sekretarijata za sport Glavnog grada, najavljuju spektakl koji počinje sutra, 17. jula.

Nakon završnog brendiranja i “šminkanja” Poligona, sve je spremno za sportski događaj koji će trajati 37 dana, od 17. jula do 22. avgusta. Rekordne 64 ekipe učestvovaće u borbi za pehar, prestiž i nagradni fond od 10.000 eura.

– Čeka nas vrelo fudbalsko ljeto – nakon Evropskog prvenstva u mini fudbalu, pa Evropskog prvenstva u fudbalu, slijedi omiljena podgorička manifestacija – Trofej Podgorice. Interesovanje je ogromno i očekujemo još jedan spektakl na našem Stadionu malih sportova – izjavio je Miloš Antić, organizator “Trofeja Podgorice”.

Treće izdanje manifestacije, kao i prethodna dva, ima humanitarni karakter. Sav prihod od kotizacija, ukupno 9.000 eura, biće preusmjeren na račune dva nevladina udruženja – Ljubičasti prijatelji i Niste sami. NVU Ljubičasti prijatelji posvećen je poboljšanju uslova liječenja osoba sa epilepsijom, dok se NVU Niste sami bavi unapređenjem sistema inkluzije i položaja osoba sa autizmom. Ovim gestom, organizatori “Trofeja Podgorice” još jednom dokazuju svoju društvenu odgovornost.

Prvi dan programa, srijeda 17. jul, započinje utakmicom između ekipa Pljevlja 04 DC light systems i Masline. Kompletan raspored takmičenja i detaljnije informacije dostupni su na Facebook stranici “Trofej Podgorice”.

– Podgoričani, spremite se za nezaboravne fudbalske dane. Spektakl može da počne, očekujemo vas u velikom broju – Sekretarijata za sport Glavnog grada

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku