Glavni pregovarač Zenović ucijenjen: Da bi zadržao fotelju i privilegije mora na listu PES-a u Budvi

post-img Predrag Zenović
24kroz7 20.04.2024. 15:40

Nakon dužeg odbijanja da predvodi listu PES-a na lokalnim izborima u Budvi, koji su zakazani za 26. maj, i izgubi svoju prepoznatljivu partijsku neutralnost i profesionalizam, aktuelni glavni pregovarač Crne Gore sa Evropskom unijom, Predrag Zenović je od strane čelnika Pokreta Evropa sad (PES) dobio ultimativnu ponudu, ukoliko želi da zadrži fotelju i privilegije koje je dobio kao glavni pregovarač mora uzeti partijsku knjižicu PES-a i predvoditi lokalnu listu.

Prema riječima našeg sagovornika iz vladajuće većine problematizovano je učešće Zenovića u lokalnoj izbornoj kampanji u periodu kada je upravo njegov angažman kao glavnog pregovarača najznačajniji za dobijanje IBAR-a.

Upozorili su kolege iz PES-a da za ostatak vladajuće većine priča o evropskom putu nije samo jeftina floskula i da PES ne smije partijske interese staviti ispred državnog.

Našeg sagovornika ne iznenađuje ovakvo autokratsko ponašanje PES-a, imajući u vidu da su u susret rekonstrukciji vlade primorali i nezavisnog eksperta, aktuelnog ministra energetike i rudarstva, Sašu Mujovića da uzme partijsku knjižicu PES-a, ukoliko želi da zadrži poziciju.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku