GO PES: Listu u Budvi predvodi Zenović, Vučević u Andrijevici

post-img Foto: Pokret Evropa sad
24kroz7 22.04.2024. 18:18

Listu Pokreta Evropa sad na lokalnim izborima u Budvi predvodiće Predrag Zenović, glavni pregovarač za pristupanje Crne Gore Evropskoj uniji, dok će na čelu liste u Andrijevici biti Dragana Vučević, poslanica u Skupštini Crne Gore.

Ova odluka je donijeta je jednoglasno na današnjoj sjednici Glavnog odbora Pokreta Evropa sad (PES) uz odluku da novi član Predsjedništva bude ministar energetike i rudarstva Saša Mujović.

– Članovi Glavnog odbora su razmatrali aktuelnu političku situaciju i konstatovali da je sadašnja Vlada za šest mjeseci ostvarila mnogo bolje rezultate od svih prethodnih, što prepoznaju i najznačajnije međunarodne adrese. Iskazana je puna podrška procesima afirmacije vladavine prava i unapređenja životnog standarda, što će Crnu Goru kvalifikovati za kredibilnu i punopravnu članicu Evropske unije – navodi se u saopštenju PES-a.

Iz Pokreta Evropa sad iskazali su punu podršku procesima afirmacije vladavine prava i unapređenja životnog standarda, što će Crnu Goru kvalifikovati za kredibilnu i punopravnu članicu Evropske unije.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku