Haos na sjednici u Ulcinju: Nestala struja, građani ne prihvataju prekrajanje volje, sumnja se na korupciju šefa SD Ćazima Hodžića

post-img Sjednica SO Ulcinj, Ćazim Hodžić
24kroz7 29.05.2024. 22:16

U Ulcinju je u popodnevnim časovima iznenada počela sjednica Skupštine Opštine na čijem je dnevnom redu razrješenje aktuelnog predsjednika Opštine Ulcinj Omera Bajraktarija. Nova većina koju čine DPS, Forca, PD, SD i SDP pokušala je brzom organizacijom sjednice da iznenadi odbornike, uprkos dogovoru na jučerašnjem kolegijumu da se sjednica održi u petak, saznaje Portal 24kroz7.

– Okupljeni građani, koji žele odbraniti legitimno izabranu vlast, nastoje da spriječe prekrajanje izborne volje. Na samoj sjednici čule su se teške optužbe na račun članova nove većine, pri čemu je najviše kritika upućeno predsjedniku OO SD Ulcinj Ćazimu Hodžiću za kojeg se sumnja da je učestvovao u koruptivnim radnjama u vezi sa promjenom izborne volje – tvrde dobro obaviješteni izvori.

Hodžić je neformalni vlasnik plaže “Dolcinium” koja je bila predmet policijskog nadzora zbog sumnji na trgovinu narkoticima, dodaje izvor.

Sjednica je prekinuta poslije skoro četiri sata rasprave nakon što je nestala struja i za sada nije poznato kada će se nastaviti.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku